2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
-
İyi akşamlar. Başkan 10 günü bulmaz demişti ve 10.güne yaklaşıyoruz, sonuçların açıklanması ile fikri olan var mıdır acaba?
-
Evet dostlar yeni heyecan başlığımız burası. Sn. Apaydın 10 günü bulmaz dediğinde tarih 31 Temmuz'du. Yani önümüzde en fazla iki gün var demek bu. 10 günü bulmaz yorumundan yarın açıklanmasını bekleyebiliriz bence.
-
Başkanın dediğine göre bugün ya da yarın açıklanacak kazanan sayısı gecen seneye göre daha çokmuş bekleyelim görelim.
-
@arya geçen seneye göre daha çok olduğunu nerden biliyorsunuz
-
@erkan başkan twitter hesabında söylemiş ayrıca bu sene yeni bir alım olacağını da belirtmiş.
-
@arya anladım teşekkür ederim. Kimsenin emeğinin zayi olmayacağı bir sonuç olur inşallah.
-
bir iki günü bulacak herhalde açıklanması başkan herhangi bir bilgilendirme yapmadı
-
Twitter kullanan bir arkadaşımız tweet atsa
-
Başkan "az kaldı inşallah" diye twit atmış dün. Kağıtların tamamı okunmuş diye duydum fakat hangi gün açıklanacağı hakkında bilgim yok. Fakat öbür haftaya sarkmayacağını düşünüyorum.
-
@jjgosso tarım kredi sınavına çalışamaz oldum aciklansada da önümüzü görsek
-
Nerde kaldın sen?
Bu aralar gelecek diyollardı:)Komik bir
'sınav geçen sayısı' ile hayaller hayatlar klişesini yaşatmayasın bize. -
.................
-
.................
-
.................
-
@BahtsizBedevi Keşke güzel bir Türkçe ile sorsaymış dostumuz. Sn. Apaydın dil konusunda çok özenlidir. Biraz soğukça bir yanıt olmasındaki temel gerekçe zannediyorum bu. Aklınızda bulunsun yazarken:)
-
@paretowilfredo hocam şimdi anladım ki VDK bana göre değilmiş, sağolsun sempatiye, kırmayıp Hukuk'tan bırakmışlar. SGK için mesai saatleri hariç yine ciddi bir çalışma süreci var değil mi? Meslek tanımından anladığım akşamlarımı ve hafta sonlarımı da kurum alacak benim doktora ve dil kursları yalan olacak. Doğru anlamış mıyım?
-
@impressiveunit hocam sizde mı hukuktan kaldınız vdk da
-
@impressiveunit Dostum sgk teftis yogundur ama yogunlugun temelinde turne ve is coklugu vardir. Vdk da yuksek lisans doktora 3 yillik donemde adet olarak yasaktir. Bunu da soylerler kaydinizi dondurun gidemezsiniz diye. Sgk da durum bu denli kati degildir. Haftasonu eger turnede degilseniz rahat olur diger islerinize bakarsiniz.
-
@yalnızkurt evet hocam da girdiğim 10 sınavın 7'si böyle maalesef, ben de sevmiyorum işte