2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Her başlıkta ayrı bir heyecan Allah gönlünüze göre versin.
2018 gelmeden yeni bir alım şansı var mı acaba üstad @paretowilfredo -
@impressiveunit anladım itiraz ettinizmi
-
Başkan 10 günü bulmayacağını tahmin ediyordu. Bugün 10. ve sonuncu gün ️ Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah
-
@geleceğinuzmanı amin
Sonucunu en çok merak ettiğim sınavım bu olsa gerek. İyi yazdığımı düşünüyorum ama bir önceki sonuçlara bakınca nasıl bir sonuçla karşılaşacağımı kestiremiyorum
-
@kizilderili Var dostum 50 kisi Aralik ayina planlaniyor. Test sinav ongoruldu bakalim.
-
@paretowilfredo aralik kesin gibi mi sayi da 50 mi yanii baska detaylar var mi kati mi üstü mü hocam
-
@Mimar Dostum bildigim ösym ile on protokol yapidigi temmuz ayinda bos gun olmadigindan yapilamadigi. Aralik ayinda test olarak ve ösym ye yaptirilacagi. Yil bitmeden sinav olur saniyorum. Kat sayisi bence artar test sinav icin. Ama henuz net degil.
-
@yalnızkurt hayır hocam
-
@paretowilfredo kolay gelsin hocam okuma bitti mi ve bitti ise ne zaman açıklanır acaba bir bilgi edinebildiniz mi?
-
@ahnerede Dostum Sn. Apaydın gerekli açıklamaları yapıyor bu konuda. Bizim mudahil olmamız şahsına haksızlık ve saygısızlık olur.
-
@paretowilfredo ilgilendiniz için teşekkürler.
-
@totti geleceği gören adam
-
@ahnerede Hocam okuma bitti fakat ne zaman açıklanır net bi bilgi yok. Bugün olmazsa yarın kesin açıklanır diye düşünüyorum.
-
@jjgosso kaç kişi geçti listeler belli mi acaba?
-
@ahnerede O konuda bir bilgim yok hocam ne yazık ki
-
@jjgosso hakkımızda hayırlısı, cevap verdiğiniz teşekkürler...
-
yarına kaldı heralde başkan bugün için herhangi bir tweet atmamış
-
Bize Twitter kullanan yürekli bir insan Laz'ım sayın başkana soru sormak için.
-
@ahnerede ırkçılık yapmayın.
-
@OsmanlıTorunuyum tabi robot da olsa insan insandır