2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Dostlar bu bekledigimiz ilan 2000 kisilki sgk teftis sinavi degil mi?100 falan yoksa baska bi sinav mi
-
Surec su an askida dostlar. Mevcut 2000 kisilik tasari geri cekilmis durumda yani onaylanacaj bir tasari ve beklenecek bir durum yok givi gozukuyor. Sayet yeni bir tasari olusturulursa bilgi paylasiriz. Su an elde garanti olan Aralık'ta ösym ye yaptirilacak 50 kisilik al var. Onun disindakiler gelismelere bagli olarak sekillenecektir.
-
...........................
-
@paretowilfredo üstad ÖSYM ile anlaşma kesin diyebilir miyiz?
-
@BahtsizBedevi kardeşim evet mevzuata göre sınavda dil istiyor. Ancak bunun değişmesi yüksek ihtimal. Yönetmelik birkaç aya değişecek SGK için herşey o zaman kesinleşir. Sadece teftiş için degil denetmenlik iÇin de değişim söz konusu. Şuan tek bildiğimiz aralık-ocak gibi ÖSYM bir sınav yapacak. Bu sınav test olacağı iÇin katılım yüksek olur ve dil istemeyecektir.
-
@safiTÜRK69 kaç katını çağırır sizce ?
-
.....................
-
@safiTÜRK69 denetmenlikte nasi bi degisim olur ?
-
@BahtsizBedevi bu açıklamaları Temmuz sınavı iÇin diyendüşünüyorum. İnan benim için farketmez kaçkatı olacağı. Dil istersede kursa gitmeyi düşünüyorum. Ancak ÖSYM 250 kişiye test sınavı yapmaz.
-
@Mimar denetmenlik için alımlar eskiye nazaran azalacak gibi.
-
@Baumol Sayıştay ve SGK TEFTİŞ 20 katı olur diye düşünüyorum. Tamamen kendi fikrim.
-
@safiTÜRK69 inşallah en az 10 katını çağırır kardeşim. 250 kişi için test sınavı yapılır mı anlayamıyorum
-
@safiTÜRK69 daha cok denetmen alincak diyolardi hep duyumlar birbiri ile celisiyo neye inancagimizi şaşırdık
-
Sınav binasına kızılay civarından toplu taşıma ile nasıl gidilir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim tşk..
-
@kurupilav Güvenpark dolmuş durakları'ndan BALGAT dolmuşuna binerseniz, SGK Sayıştay'da ineceğim derseniz önünde indirir dostum.
-
Başkan oturumları açıkladı;
Cumartesi il oturum: Ekonomi ve Hukuk. 2. Oturum: Muhasabe ve Y.Dil. Pazar son oturum: Kamu Maliyesi ve Kompozisyon. -
@teftiş Ek olarak öğlen kumanya verileceğini de söyledi
Sınav yüksek ihtimalle yemekhanede yapılır yetki yeterlik sınavları gibi. Hemen orda yenebilir. Yemekhaneden zaten orta bahçeye çıkış var. Direk oraya çıkılır.
-
Şu sinava ingilizce bilmeden girenler kimler merak ediyorum doğrusu.
-
Kurum puanlamada oldukça kıt ve ingilizcede hiç tolerans göstermediği için gelmeyenler de olacaktır
-
Arkadaslar sınava tükenmez kalemle mi kurşun kalemle mi gidecez ilanda birşey yazmıyor. Bide muhasebede monografi sorulmuyor değilmi çünkü süre kısıtlı