Halkoylamasından hangi sonuç çıkar ?
-
-
ne sonuç çıkar bilmem ama çok az fark olacağı belli
-
bu anketi öğretmenlerin çoğunlukta olduğu bir forumda yapsanız %90 hayır oyu çıkar.
Kim daha mağdur öğretmen mi iibf mi?
Oyu,atama için satmak mı daha milletçi yoksa iibf gibi inandığı doğruları kendi çıkarları için değiştirmemek mi?
İnsanın felsefesi ''ağlayan çocuğa emzik vermezler''mi olmalı yoksa ''mevzu vatansa gerisi teferruat'' mı olmalı? -
Türkiye her an herşeyin değişebildiği bir ülke bunu kenara koyarak, birbirine yakın oranlarda %52-53 hayır çıkacağını düşünüyorum.
-
%60 evet çıkacak diye düşünüyorum. Çünkü en son CB seçimlerinde Tayyip Erdoğan tek başına %52 aldı. Şimdi bide mhp seçimlere Tayyip beyin yanında girecek %7-8 de onlar getirse olur %60 şahsi fikrim bu yönde
-
@sofokles bir evetçi olarak ben de sizin gibi düşünüyorum.
-
Bu kutuplaştırma ve dışlama hareketi sürdükçe evetin de hayırın da maalesef ülke ve millet adına bir getirisi olmayacak
-
Bugün hükümete yakın bir yazar olan Abdülkadir Selvi köşe yazısında referandumda hayır çıkarsa kabine değişikliği ve erken seçim olma olasılığı yüksek yazmış.Naci Ağbal'dan kurtulmak için büyük bir fırsat elimize geçti
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
arkadaşlar sadece sonuç tahmini için yapılan birşey kimseye ne oy vereceksiniz gibi bir soru sormadık , lütfen polemiğe gerek yok
-
60>evet>52
-
oyunuz nedir diye yapsanıza anketi sonucun tahmini diye saçma anket mi olur
-
Mhp nin tercihini secmenine indirgemek yanlistir. Bir cok mhp li su an bahceliden nefret ediyor. Yillardir erdogan a karsi olan mhp liler simdi çark etmek istemiyor yani yuzde 7 veya 8 mhp oyu gelecek demek cok yanlis.
Ben az farkla da olsa hayir cikacagini dusunuyorum. Bazi arkadaslar cok özguvenli fakat daha gecen sene haziranda ak partinin oyunun birden %40 a düstügünü unutuyorlar.. yuksekten ucmamak gerek her an her seyi degistirebilir secmen.. -
Bu ileti silindi! -
@davetsiz bence Bahçeli halkin buna Hayır diyeceğini tahmin ederek akp ile pazarlık atti. benim aklima bu geliyor. sonuçta baya olay olmuştu kapalı kapılar arkasinda nelerin konuşulduğu.
-
@guyan-gelmiş bakalım nasıl bir tablo ortaya çıkacak 16 nisanda
-
........
-
lütfen evet diyenler bana, merak edenlere bir açıklama yapabilir mi eğer zahmet olmazsa? neye evet? neden evet? lütfen
-
@furkanbey sakin lütfen meeni bir üslüpla , sinirle değil