İçini Dökmek İsteyenler...
-
@sasvesas bu durumu kız arkadaşınız cözebilir hocam veya size babasiyla tanışma fırsatı sağlarsa çözülebilir hayat bir mücadele ve herzaman hiçbirşey ayni kalmıyor
-
Sır bulan ne etmeli?
-
İnsanlar kendi günahlarından arınmak için öncelikle sizi günah keçisi ilan ederler.
-
@sasvesas iyi geceler bir kaç saat önce ayrıldık.
Diyeceklerim bu kadar kalın sağlıcakla -
Ruhum soldu ..
-
@sasvesas bir şeyin sonu başka şeyin başlangıcıdır belki. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@serpilyayin aynen öyle her şeyin hayırlısı olsun. Nasipten öte yol yok.
Biraz akademik çalışma yapayım iyi gelir belki -
2018, 2019, 2020 ki 2020'de, umudu memur olmak olan, ucundan, mesela iktisat notu okuyan bile girecektir, 3 yıl, totalde 2000 kadro için yarışacağız.
Bana dense ki taş taşı, kavga et, siyaset konuş, ahlak konuş, bilim oku vs. hepsini yaparım fakat iş, belli bir sınavda, üst sıralarda yer almaya gelince hayatım boyunca yapamadım, hiç de geri kalmadım ama hiç de "listeye" giremedim.
Öğretmen Lisesi kazandım, en iyi 10 Üniversiteden birinde okudum ama hiçbir zaman "listeye" giremedim.
Şimdi de, günde 4-5 saat alan çalışıyorum fakat o kadar eminim ki asla 90 üzeri alamayacağıma, sorsanız "mal mısınız?" deseniz ki deyin hiç alınmam, vallahi değilim, Mars'tan tutun da kadın haklarına kadar her konuda, akademik dilden uzaklaşmadan konuşurum fakat iş sınava gelince, sınav bana göre değil, bir türlü olduramıyorum, yaş da geçiyor...
İçimde hiç umut yok; franchise'lara bakıyorum ateş pahası, özel desen çalışanlara hayranım ama hiç üstesinden gelemem...
Kurban olayım yanıtlayın, siz nasıl motive oluyorsunuz, kaç saat çalışıyorsunuz, hangi kitapları çözüyorsunuz yazın da şu hayatımı heba eden "listeye" girebilme şansı, bir kere de olsa bana da nasip olsun.
Hürmetler, sağlığınıza dikkat edin... -
@neşetbaba40 belki de sizin için daha iyi olan kpss değil de akademidir.
Yüksek lisans, doktora yapmayı düşündünüz mü? -
@neşetbaba40 bende sizin gibiyim biraz da 2015 de mezun oldum gazi iktisattan. bir sürü kurum sınavvına girdim. olmadı. yüksek lisansa başladım, özelde işe girdim. ikisini aynı anda götürmeye çalıştım. KPSS-kurum sınavlarına da hazırlandım yine olmadı. lan dedim kendi kendime sanırım benden bir halt olmayacak. özelde asgari ücretin 200tl fazlasını alıyordum (özeller kan emici açıköğretime zar zor girmiş liseyi zor bitirmiş insanlar amirim konumundaydı). neyse baktım memurluk olmuyor ales çalıştım. (YDS yi önceden halletmiştim). üniversite sınavına girdim. baktım bir halt olmayacak benden hukuk okuyum dedim. (2 yıl adaleti lisansda bitirmiştim.) kıbrısda hukuk yazdım devam zrunluluğu yok ve derslerisadığı için 2 senede bitiyordu okul. zaman böyle geçerken bir baktım X şehrinde X ünversitesi araştırma görevlisi ilanı alıyor. özeldeki iş yerimden atılma pahasına haber vermeden gittim sınava girdim. Çok şükür oldu. Araştırma Görevlisi olarak hayatıma devam ediyoum.
Demem o ki PES EDERSEN ZATEN LİSTEYE GİREMEZSİN. EN AZINDAN DENE -
@sasvesas Hocam sizi tebrik vallahi. İyi direnmişsiniz. Tavsiyeleriniz için de teşekkür ederim.
Elimden geleni yapıyorum, elimden gelen de "listeye" girmeye hiç yetmedi ama başka da gücüm yetmiyor...
Ben yine giremeyeceğim "listeye" ama olsun, olur da okuyan başkaca arkadaşlar da kanaatlerini belirtmek isterlerse memnun olurum.
Tekrar teşekkür ettim. -
@Cemre33 zor günlerden geçiyoruz herkeste aynı sıkıntı var. Geçecek bu günler
-
- Sana göre islami bakış Sivas'a çıkıyorsa halimiz nicedir !
-
2020 yılının kadro dağıtımını bana verseler , 1 saatte süre ayırsalar , odayı boşaltsalar , demliği koysalar , tek madde yazardım . Hiç uyanmasam ..
-
@karar cook seey var da yazmıyorum:) boşver dostum
-
yeter yeter ya nedir bu mevlanin bize kestigi ceza
- İnsanı Yoran Adam Tayfun
-
@neşetbaba40
90 almanız gerekmiyor. Elinizden geleni yaptığınıza inandıktan sonra vicdanınız rahat olmalı.
Ders çalışmadığınız zamanları da boşa geçiyor olarak görmeyin. Motivasyon olarak görün motive olmak da uzun süreli çalışmanın bir parçası. Gereğinde ara veremezseniz bu maratonu sürdüremezsiniz. Maraton diyorum evet çünkü A grubu sınavları 100 metre yarışı değilidir, hiçbir zaman da olmamıştır. -
@sasvesas
Validehanım sizi kadir gecesi doğurmuş da gelmesin demişler güzel kardeşim. Bugün maddiyat için gelmesin diyen yarın perdenin renginden aile huzurunuzu mahvederdi emin olun.
İlk başlarda biraz zor gelebilir üzülebilirsiniz ama bunu bedeni kurtarmak için kangren olan bir organı kesmek gibi düşünebilirsiniz. -
Yorulduk be
-
@aroma ben en iyisi narını dürtmeyim