İçini Dökmek İsteyenler...
-
Gün içerisinde üc kez ruh halim değişiyor. Tamam bu kez umutlu olucam diyorum, aklıma geliyor 1 senedir beklenilen şeylerin olmaması. Sahiden bunu istiyor muyum diye sorgulamaya başlıyorum kendımı sonra da. İstiyorum çok ama hevesim kalmadı.. Kendi kendimi tükettiğimi farkediyorum. Umarım bir gün herşey iyi olduğunda başarılı olucak hevesim ve çalışma arzum kalır, beklenilenler için.. Sonra da her gün aynı sorularla karşılaşmaktan verdiğim cevaplara ve acımasızca yapılan eleştirileri de boşvererek çogu zaman geçiyor zaman..
-
@busus evet yazdığımı okudum tekrar. Turkcell bile kabul etmedi beni diye düşünürken bu hafta gelir uzman yardimcisi olarak göreve başladım. Sürecin ne kadar zor olduğunu bizden başka kimse bilmez arkadaşlar. O yüzden siz kimseye aldırmadan çalışmalarınıza devam edin. Bu yolda sadece pes eden kaybeder. (Ama yeni başlıyorsanız tavsiyem yol yakınken dönün) Elbette bir kapı açılacaktır. Bu kadar emeği Allah karşılıksız koymaz emin olun. Allah hepimizin yolunu açık etsin.
-
@dnztrkn
Tanrı'yı güldürebildiysem ne mutlu bana Ankara'dan yazıyorum.kaçtım abimin yanına ankara candır,vatandır.kendi dünyamı kuracağım inşallah burada.hele bir de atama olsun...
yaşayalım hocam yaşayalım.ben de 40'a kadar paylaşım yapacağım:) geçmişe takılsak da ve bazen takılıp düşsek de mücadelemiz hep devam edecek.nice kırklı yaşlara:) Tanrı'nın gülümsemesi eksik olmasın üzerimizden... -
@busus Merhabalar 4.700 tl ile mi başladınız
-
...
Paternalizm ile soygun arasındaki farkı algılayamayan gerizekalıların hoşuna gidiyor ancak bu durum.
-
Allah kimseye sevdiğiyle kavuşamama derdi vermesin.Çok acı bir durum.Hele ki işsizlik gibi bi dertle uğraşırken üstüne bunun gelmesi...
-
Yapay zekanın 'şiir kitabı' diye bir haber görmüştüm, ona şiir denirse tabi yazılıma yüklenenlerin ortalaması bir şeyler karalıyor. Şimdi daha gerçek bir şeyle karşılaştım 'yapay zeka' sınav da 'kazanabiliyormuş' !!!
-
@plansız mülakat da neler yapar acep?️
-
@Harun-Resid mavi ekran verme ihtimal dahilinde
-
-
@Harun-Resid komisyonla anlasablir cinsten sofia
-
@aroma Fatih portakalla videosu var kırk takla atsa mülakattan yine elenir
-
@Harun-Resid @aroma :)) mülakatı geçti bile şuan alacağı ilk maaşla ne yapacağını düşünüyor
-
@plansız saç ektirsin
-
@Harun-Resid Denemeler olmuş:))
https://www.cnnturk.com/video/dunya/robot-sophia-roportaj-verdi-dergiye-kapak-oldu ama asıl ilginç olan Suudilerin robota vatandaşlık verme tecrübesi ile şunu birlikte yaşıyor olmaları:)) https://www.google.com/amp/s/www.bbc.com/turkce/amp/haberler-dunya-49201326
Bu arada vatandaşlık, pasaport falan deyince bu Sophia Türkiye'ye gelirken vize alıyor mu acaba -
Yazacağım yazacağım da,
Elim ayagim titriyor
Bırakıyorum
Atanayim da bir... Hey gidi hey -
Sahi tek dert atanmak mı bir iş sahibi olmak mı
-
@Hayaller71 maalesef değil.
-
@mrkorkmaz1 bencede değil hocam herşeyin Başı sağlık ve aile gerisi şükürsüzlük
-
@Hayaller71 Bendeki de öyle bi dertki nasıl atlatılır napılır bilmiyorum çaresizlikten kafam şişti.Sevdiğim kızın babası o alevi ben sünniyim diye kabul etmiyor onun üstüne bir de bugün görücü geliyor tamamen çöktüm