İçini Dökmek İsteyenler...
-
@plansız insanın kendi iradesi bir yere kadar hocam. Her durum kendi içinde özel bu yüzden. Bir şey olacaksa muhakkak oluyor. Önüne geçmek için ne yaparsak yapalım oluyor işte.
-
Bayram gununde islam alemine birlik beraberlik mesaji paylasan hayatimda olduguna bin pisman oldugum sahsiyetsiz sahsiyetin, daha kendi ailesini bir arada tutamayacak olmasina ne demeli? Hayatiniza girecek insanlari cok iyi dusunun. Su donemde benim gibi iyi niyetle saf saf ortada dolasmayin. Ve bir yerde mutsuzsaniz orda olmayin. Kimseye ikinci sansi vermeyin. Klise olacak ama ilkinde yaralayan ikinci de olduruyor. Bir de kimseye yaralarinizi acmayin. Insanlar nerde duracagini bilmese de nerden vuracagini cook iyi biliyor. Daha dogrusu buraya yazdiklarimin hepsini ben yapmaliyim. Insanlar iki yuzlu degil artik . Kac yuzleri var ben sayamiyorum. Kendime kiziyorum. Daha kac kez kirilacagim ? Kac kez paramparca olmusken guclu durmaya calistigim icin taskalpli sayilacagim ? Ya da akil verdiklerinde geriye kalanla yetinemeyecek olanlar, benim yasadiklarimi yasasalardi hala nefes almaya gucleri olur muydu ? Velhasil ben nefes alamiyorum. Sen beni al yanina Allah m
-
Bu gidişle yaz sonuna kadar karşılaştığım tek güzel şey sonunda TOOL'un Spotify'a gelmesi yeni albüm, single'ı falan olacak sanırım
-
...
size uymuyoruz
rahat da uyumuyoruz
çokça susuyor
çok şey anlatıyoruz. -
Kovalamayın beni yatağa
Hiç uykum yok
Daha lafınıza karışacağım
Ortalığı dağıtacağım
Televizyonu kapatacağım
Ayçiçeği resmi yapacağım daha
Başparmağıma şiir okuyacağım
Islık çalacağım
Daha çok işim var
Gecenizi karartacağım
Kütahya vazonuzu kıracağım
Vakitsiz yatırmayın beni
Daha çok erken#CAN YÜCEL#
-
Şu bayram sebebiyle Ücretsiz ulaşım hizmetlerinden kadınlar bayram sonrası faydalanmali evden çıkamıyoruz ki yahu misafir ağırlamaktan! Valla ders çalışmayı özlettinz eksik olmayın. Yine de seviyorm misafirlerimizi var olsunlar tabii
-
sıradan bir bal arısıy(d)ım, işim petekle
...
söylenecek çok şey var...
iyisi mi? "sessizlik!" derim... -
Hayatı idame ettirecek geleceği kurmak için bugünden ettiğimiz feragatin fırsat maliyetini düşündükçe yanarım ! Gelecekte ulaşılması istenilen hedefe varilinca umarım bugünün hazzını yaşarım...
-
...
-Nabıcaz be Kamil?
-Bilemiyorum Altan. -
Dökerim ama kısa olmaz. Nasıl kendi kendimi bitirdim ben de bilmiyorum. Yıllar böyle geçip gitti.
-
zaman zaman gelen ve gitmeyen " ben nerede yanlış yaptım." hissi. açıklayamıyorum
-
Direnenler yaşar !!
-
Allah der ki, kimi benden çok seversen onu senden alırım. Ve ekler, onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canın saydığın yar bile birgün el olur aklın şaşar.
Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dostun olur, öyle garip bir dünya. Olmaz dediğin ne varsa olur.
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın, en garibi de budur ya, öldüm der durur yine de yaşarsın. -
@new_user Sosyal medyada okumadığım yer sayfa kalmadı bunu burada da gördüm tam oldu Can Yücel şiirinden neler çıkarmış adam
-
@paretowilfredo Napıcaz be Kamil deyince gerisi sansüre yenik düştü sanırım
-
@onuktekin ahahaa bilsem paylaşmazdım ne biliyim içime oturuyor her okuduğumda:))
-
@new_user estağfurullah hocam paylaşın tabi ama içinize oturuyorsa okumayın boşverin
-
@onuktekin :)) Belki o da var dostum, aklıma gelmedi değil oto-sansür tabi ki ama yansıtmak istediğim temel tema "kafalar karışık" teması oldu
-
...
Üzerinden neredeyse bir hafta geçtikten sonra,
Birileri kendisine şov malzemesi çıksın diye ortaya düştüğünde mi
Savunacaksın peşpeşe sıraladığın süslü kavramları
Hayatında tek bir gece bile
Bir kavga için
Bugün için
Yarın için
Kötüyü bertaraf ederek
Çoğunluğun iyiliği için
Uykusuz kalmamış olan sen?Gül - dünya idi, soldu.
Sen unuttun diye.
Kendi kavgasını bile veremeyen sen
Cebine sakladığın ellerindeki kanı yıka
ve duyarlı görünmeye devam et....
-
... yoruldum; biraz dinlenmek istiyorum; hayat bensiz de olur, merak etme!..