İçini Dökmek İsteyenler...
-
2 senem heba oldu bugün de mükemmel bir haber aldık personel alımı kısıtlı olacak. Param yok olsa yurt dışına kapağı atardım ama elimden bir şey gelmiyor. 24 yaşındayım koca bir hiçim sadece teşekkür ediyorum ne vasıfsızmışım ben ya
-
içim yanar da kanar sonradan ekledim
-
Dost dost diye nicesine sarıldım, benim sadık yarim kara topraktır...
-
@harun-resid kardeşim bir yeri inşallah kazanmıştır diye geçirdim içimden?
-
Kucukken yaz tatillerinde gittigim köyümde çimenlere uzanip gokyuzune bakarak oyle bulutlarin hareketini izlemeye ihtiyacim var. Sessizlik ama sadece doganin sesi...
-
@antimülakat kaymakamlık sınavı nasip oldu bu yıl bakalım mülakatlar ne olacak
-
@harun-resid bundan önce Sayıştay, İdari Hakimlik olmamış mıydı?
-
@antimülakat mülakatlardan elenmiştim
-
@harun-resid biliyorum kardeşim bu sefer bir yere yerleştin sandım.
-
@antimülakat inşallah kaymakamlıkla başlamış olurum
-
Sırtıma "Ben ne yaptım da böyle oldu?" yükünü yüklemeyen eski dostlarımın,arkadaşlarımın yaptıkları ayıplar için sonsuz teşekkür ederim. Çok minnettarım hepsine.
-
Sınav sonuçları açıklanmıyor, yeni ilan yok, yeni sınav yaklaşıyor
-
Ülke adına çok karışık duygular içerisindeyim. Sadece daha fazla kazanmak için her türden haksızlığı yapanların ülkesi kıvamına geldik sayılır. Buradan ötesi yok daha da dibe doğru batmak için. Herkesin çoğu haksızlığı yapmasında kendinde türlü türlü meşru şeyler bulması işin cabası. Adam birileri aracılığıyla tepeden x Bakanlığında müdür oluyor, ben aslında Daire Başkanı olmalıydım diye açıklama yapıyor. Ondan sonra da haklı olduğunu düşünmemi bekliyor. Ya gerçekten yaşanacak ülke kıvamından çıkmaya başladık.
Sanayiye gidiyorsun dolandirmayalim diye düşünüyorsun, tatile gidiyorsun aman çarpmasınlar diyorsun, pazara gidiyorsun zeytincisi peynircisi kötü malı kakalamasin diye düşünüyorsun, sınavları işe alımları hiç konuşmayalım bile. Üstüne seçimlerde Belediye Başkan adaylarını falan görüyorsun. Neresi düzelir ki deyip geçiyorsun?
-
bitirdiğim bölümle gram alakası olmayan bir yerde çalışıyorum iyi para kazanıyorum ama üniversiteyi boş yere okuyup bitirdiğimi düşünüyorum nedense, neyse yaş oldu 28 bundan sonra meslekte değiştiremem zaten
-
Kendi söylediği yalana kendisi dahi inanmayanlar sonra dönüp o yalanı nasıl da yalanlıyorlar ya da bir yalanı yaşayıp, bu yaşadığının yalan olduğunu söyleyip aynı zamanda bu yalanın gerçek olduğuna inanmamız için pozlar veriyorlar.
Berbat bir cümle oldu ama napayım bu aralar etrafımda böyle şeyler oluyor yazması bile zor yaşaması daha da zor Sınanıyorum, o halde varım!
-
Sabrım tükendi sanırım arrik . O sinavin sonucu bu sinavin sonucu şu mülâkat derken tükendi gitti ümitlerim elde var koca bir sıfır. A grubundan bi halt olacağı yok özelde başlayayım artik dedim onda da bekle Allah bekle 1 hafta dediler 2 ay oldu ses yok sanki elimi neye atsam kuruyor. Böyle bir uğursuzluk olamaz ne devlette ne özelde butun kapilar kapali sanki hayatımda ne yapacagimi şaşırdım beklemekten yorulduk..
-
Yakın bir zamanda özel bir bankada gişe görevlisi olarak başlayacağım büyük bir ihtimalle istemeyerek de olsa...Bu süreç o kadar yıprattı ki duygularımı kaybettim ruhen yoruldum ve artık istemeyerek de olsa gelen her fırsat değerlendirilmelidir diyerek bu yola girişiyorum.Önümüzü göremiyoruz, verilen emekler kül olup sönüyor.Bu süreçte emek veren herkes için karşılığını bulmasını diliyorum.Her gün yeni bir umut olsun, her umut gerçek olsun diyorum.Güzel günler görmek dileğiyle...
-
Şu mülakata hazırlanma sürecinde hep mi boğazı şişer sesi kısılır insanın yaa bu nasıl bi şans. ..Ki Boğazım sismezdi neden acaba bu yıl 3. Kez aynı vaka ile karşı karşıyayım. Tam bi eziyet
-
Bir başlığa göndereceği iletiyi yeni bir başlık olarak açan kullanıcıları çok kınıyorum, admin bey o kadar forum nasıl kullanılır başlık açmış hala aynı hata . Umarım başıma gelmez
-
Çalışıp, emek verip bir yere geleceğimize inandığımız an bizden hiç bir şey olmayacağını anlamamız gerekirdi. O halde neden ısrar ettik? Ya hatadan dönüp doğru yola yönelecektik ya da vazgeçip karınca misali yaşayıp gidecektik. İkisini de yapamazsan hayatta yaşadığını sanarak sadece çalışır ve sadece çalışarak yıllarını tüketirsin. Yanlış yaptık, bile isteye yanlışta ısrar ettik.