İçini Dökmek İsteyenler...
-
...
Öyle yıkma kendini,
Öyle mahzun, öyle garip...
Nerede olursan ol,
İçerde, dışarda, derste, sırada,
Yürü üstüne - üstüne,
Tükür yüzüne celladın,
Fırsatçının, fesatçının, hayının.
Dayan kitap ile
Dayan iş ile.
Tırnak ile, diş ile,
Umut ile, sevda ile, düş ile
Dayan rüsva etme beni.Gör, nasıl yeniden yaratılırım,
Namuslu, genç ellerinle.
Kızlarım,
Oğullarım var gelecekte,
Her biri vazgeçilmez cihan parçası.
Kaç bin yıllık hasretimin koncası,
Gözlerinden,
Gözlerinden öperim,
Bir umudum sende,
Anlıyor musun?Ahmed Arif
-
Bu hayatta tek istediğim tüm kalbimle emeğimle meslek sahibi olmaktı her şeyimi kıstım yeri geldi haftalarca dışarı çıkmadım evde sınava hazırlandım 7 yılın sonucunda elimde koskocaman hiç ...hiç mi düzgün bi şeyi haketmiyorum ya
-
@mülakatzedee 7 yıl mı Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda güzel şeyler olur inşallah hayatınızda
-
Bu benimki yaşamak mıdır arkadaş?
Gecelerim gündüzlerim hep kan kusuyor.
Gülenay -
-
"Derdimi Dökersem Derin Dereye
Doldurur Dereyi Düz Olur Gider"
Aşık VeyselDert tasa insanı hayat boyu bırakmaz farkında olan için hiç bitmez. Mutluluk yazarın da dediği gibi biraz ahmaklık alametidir.
-
https://youtu.be/5hnbe1-TwhQ
Tut yüreğimden ustam
Yorgunum.. -
Artık ankaraya gelip gitmek istemiyorum yerleşmek istiyorum.Dguy u hayrla geçsem Rabbim
-
Umudunuz her zaman olsun.Çünkü aydınlığın karanlığa yenik düştüğü görülmemiştir.
Hasret Gültekin -
Otobüs firmalarının uçak fiyat uygulaması çok can sıkıcı yıllardır kullandığım firmayi birakcam şaka gbi .Sen otobüssün kenine gel .Geliş gidiş farklı tarife.
-
Tükenmek üzereyim
-
...
Güneşli bir günde
Masmavi göreceğiz Karadeniz’i
Balkaya’dan Karpuz’a kadar.
Karış karış biliriz bu şehri;
EKİ’nin çiçekli bahçeleri,
Rıhtıma kömür taşıyan vagonlarıyla;
Paydos saatlerinde yollara dökülen,
Soluk benizli insanlarıyla.
Siyah akar Zonguldak’ın deresi
Yüz karası değil, kömür karası
Böyle kazanılır ekmek parası.Orhan Veli Kanık
-
Sevgili Günlük ;
Bugün yine sgk denetmen yrd ilanı gelmedi.
Yarın belki gelir kib grsz
-
Kendi zihnime oyunlar oynarak umutsuzluğu yok etmeye çalışıyorum
Düşünmeden beklemek gibi eylem geliştirdim -
.........
Öyle yıkma kendini,
Öyle mahzun, öyle garip...
Nerede olursan ol,
İçerde, dışarda, derste, sırada,
Yürü üstüne üstüne,
Tükür yüzüne celladın,
Fırsatçının, fesatçının, hayının...
Dayan kitap ile
Dayan iş ile.
Tırnak ile, diş ile,
Umut ile, sevda ile, düş ile
Dayan rüsva etme beni."Ahmed ARİF"
Sabrınızın, gücünüzün son damlasına kadar
dayanın. Gelecek güzel, güneşli günler
ellerimizde -
...
"kötü insanları tanıma senesi
can çekişmekte adımın 5 hanesi
....
yok elinde sabırdan öte bir kozun Yunus'um""Gerçek pehlivan, güreşte rakibini yenen değil, öfkelendiğinde öfkesini yenendir."
kendi kapımın önünü temiz tutacağım...
-
Arkadaşlar 313 fatiha okuyalım inşALLAH her gün ne eksik ne fazla ALLAH halimizi görüyor zaten inşALLAH umduklarımızı nasip eder hepimize
-
@plansız Bir kaç gündür dilimde benim de KİTS. 2018 yılına şöyle bir bakıyorum bir kaç gündür, o yıl için benzer hissiyatı taşıyorum ben de. Ben paylaşmadan siz paylaşmışsınız, ne hoş olmuş. Tanıdıkça insanı, daha bi insan oluyoruz. Kimler gibi olmamamız gerektiğini öğreniyoruz, bu da bir kazanım dostum. Böyle bakıyorum buradan geriye uzanan yola.
-
@paretowilfredo "söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil" efendim ama dedim ya kendi kapımın önünü temiz tutacağım.
-
@plansız Yaşadıklarımdan çıkardığım en önemli derslerden birisi şudur, kötü insanlara karşı galip gelmek için kötü olmak, kötüleşmek, onların galip gelmesi demektir.
Zombi gibi, her dokunduklarını kendilerine benzetmek arzusundalar. Şu yönden haklısınız efendim, Evet "kapımızın önünü temiz tutarak" özümüzü bilerek, sırlanıp da onların çirkin yüzlerini kendilerinin görmesini sağlayarak yaşamalıyız.
O kapının ardında biz bahçemizi güllerle bezeyelim, "bahçemizin halinden baharımızı kıyaslayacak olanlar" gelecektir elbet.