İçini Dökmek İsteyenler...
-
@Harun-Resid en çok kurmak istediğim cümle inşallah kısa zamanda kurarım hocam
-
Temmuz’un ortasında Adana’ya öyle güzel yağmur yağıyor ki resmen bu hayatta her şey mümkün diye sübliminal mesaj veriyor
-
Şükür ki bazı insanlarla aramızda siyahla beyaz kadar fark var.
-
Sanırım sınıftan bütün arkadaşlarım evlenmiş, çocuğu olanlar bile var ben de hala kaymakamlık için soru çözüyorum umarım tercih ettiklerimiz vazgeçtiklerimize değer, aldığımız tüm kararlardan mutlu oluruz selam olsun idealist yoldaşlara
-
Çocuklu olarak sınava gelen kadın arkadaşları bi kere de burdan da olsa tebrik ediyorum çok kutsal ve zorlu bi süreç tahmin edebiliyorum. İnş karşılığını alırsınz.
-
Sabrederken aslında vazgeçtiğini fark ettiğin o an.
-
Bu başlığa da hep aynı kişiler yazıyor. İnşallah bi gün içinizi dökmeye ihtiyaç duymayacak kadar mutlu olursunuz. Sahiden iyi mi geceler?
-
@ezo iyi değil ama bir gün iyi olacak inanıyorum. Galiba en önemli şey minnacık bile olsa umut ışığını kalbimizde tutabilmek...
-
@ezo umarım güzel günler de bizi görecek noktasına vardım hocam İyi dileğin için de sağolun hep beraber olsun
-
Nefes alıyorsak umut var canlar, sevgiler ️
-
Bu iletiyi kendime bırakıyorum.
Unutma, inananlar kaybetmezler!
-
Bu saçma sapan süreçten iyice yoruldum. Artık iktisat maliye falan görmeye dayanabileceğimi sanmıyorum.
-
Öylesine yoruldum ki artık beklemekten ve bu belirsizlikten hayatımın renkleri soldu karardı. Yediğimden içtiğimden tat alamıyorum aklım hep bir karanlık ve boşlukta. Uykularım mahvoldu uyandığımda içimi bir hüzün ve karamsarlık kaplamış bir şekilde açıyorum gözlerimi. Yarını düşünemiyorum dünü düşünmekten kaçamıyorum. Yaptığım hatalar kötü tercihler şanssızlıklarım aklımdan çıkmıyor. Zihnim hep aynı kapana kısılıp duruyor. Acı ve ızdıtap içinde günlerin geçmesini ve belirsizliklerin tükenip bir yol çizebilmiş olmayı umud ediyorum. Sanki hayatımda küçücük bir şey olsa her şey düzelecek ve mükemmel olacakmış gibi hissediyorum ama hiçbir şeyin olduğu yok. Elimde hiçbir şey yok ve karanlıklar içerisindeyim. Ben batırdım ve şimdi rabbimin bana bir şanş bir ışık vermesini bekliyorum. Psikolojim berbat ve bu kaçıncı harp bilmiyorum yara aldığım ama artık biliyorum ki gücümün son zerrelerini harcıyorum son sefere ulaşmak için. Hayat kimilerine gerçekten çok acımasız bir oyun sunuyor kazanması çok güç olan ama minevra da kanatlarını hep alacakanlıkta açar diyorum kendime hep alacakaranlıkta...
-
2016 da basladim bu surece surecte yanimda sadece 2 arkadasim vardi ailem bi halt cikmayacak nasil olsa birak evlen , ise gir diye 3 yil baski yapti ben hem ozel sektorde celistim hem ders calistim birsuru ailevi problemle savastim bircok sinava parasizliktan giremedim ama olsun ben hep inandim hep inandim ve 2018 deki ilk guy mulakatinda atandim herkes için zor bir süreç Allahım hepimize sabır versin Darısı sizinde başınıza Inşallah.
-
Lan oğlum böyle olmaz bi dur.bi soluklan.bi kendi dünyanı kur.sisler dağılsın.huzur gelecektir.nankör olma.şükret...deniz kenarına in şimdi...tamam
-
"Dert oldum Hira'ya beni teskine geldi Efendim"
...
"sözlerimi etime bastırıyorum
içimde çalılıkları yaran bir postalın tortusu
benim bu sası karanlığa zorla, zorlayarak
tutuşmuş bir gül sıkıştırmak boynumun borcu" -
Fazla kapıldık bu işlere bazen düşünüyorumda. Hayatı kaçırdığımı farkediyorum. Azcık uğraşsam başlangıçta asgeri ücret üstü bir işte çalışırdım vede mutlu olurdum aslında ne olacaktı ki. 657 olup5000 lira kazanıp istemediğim bir yerde olursa üstüne her şey çok mu güzel olacaktı.Bazen bu işlere hiç bulaşmamalıydım diyorum. Aklım hep burada kalıyor. Ne onla oluyor ne onsuz misali gibi..
##İstediğim şeyler gün geçtikçe istemeye eğitilmiş olduğum şeylermiş gibi görünmeye başladı.
-
Güllüklük,ev,mezar,yaşam,ölüm ve buluşma...
-
Kpss lanetinden azıcık uzaklaştım aman allahım doyma hissini kaybettim buzdolabından ayrılamıyorum
Ders boşluğu diye kavram oluşmuş hayatımda ve bu boşluğu yeme içme, kitap okuma , sosyalleşme dahi doldurmuyor. . -
10 gün sürecek olan deniz, kum, güneş, doğa, roman okumanın keyfi eşliğinde huzur bulacağım. Negatif düşünmeyi bir kenara ittim hayat böyle çok güzelmiş be...