İçini Dökmek İsteyenler...
-
Ne zaman toplumca dürüst, saygılı, hoşgörülü, adaletli oluruz o zaman güler bu yüzler... başka türlü ancak rol yapariz...
-
"Geceleri üşüyorum. Sorun kalorifer sorunu değil. Sorun yorgansızlık sorunu da değil. Ben vatansızlıktan üşüyorum"
...
"İnsanların yüzlerini göremiyorum
Boğazım düğüm düğüm çözemiyorum" -
Çok bir beklentim yoktu aslında. Şu son 3 yılım bir işim olsun, mutlu olayım. Ailem ve sevdiklerim de benim mutluluğumu paylaşsın diye ümit etmekle geçti. Sabrettim hem de çoook. İmtihan biliyorum bu yaşadıklarım. İsyan etmiyorum. Bizi yaratan bunun için gönderdi bu dünyaya, belki de ben şükürsüzüm. Ders almam lazım. Sağlığım yerinde ne kadar stres yapsam da, sevdiklerim yanımda çok şükür. Hep istersin ya hayalin vardır hani ulaşmana ramak kalmıştır ama tökezlersin ulaşamazsın benimki de o hesap işte. Boğazım düğüm düğüm. Hep içime atmışım. Arkadaşlarım mutlu, neşeli görüyorlar beni ama öyle değil. Hiç bilmiyorum ne olacak. Bu sene sadece guy için bile olsa bir puanım olmalı elimden geldiğinin fazlasını yaptım. Rabbim biliyor emeklerimi. Neyse baş ağrıtmak değildi niyetim. Bu gece o düğümleri haykırdım ve buraya yazmak istedim. Biraz da olsa hafiflemek istedim.
İyi geceler...
-
Mülakat sonrası anca evime odama vardım lakin ev ahalisinin dahi artık nasıl geçti sorusuna cevap vermek içimden gelmiyor .Güzel geçse ne yazar güzel geçmişti ya geçenler aksine artık kötü geçince tersine döner algısına kapıldım artık...
Sabır güzeldir ama çok acı ve zor imiş süreçten tek öğrendiğim şey bu .. -
@aroma @paretowilfredo, içinde söyledi: Geceye bir söz bir şiir bırak
Kabulleniş,
Ruhumuza giydirdiğimiz dikenli tel.
Direniş,
Bu giysiyi çıkarma gayretimiz.
Kabulleniş ile direniş arasında kan revan içindeyiz.demiştim bir vakit. Sabır da öyle bir şey işte, öyle bir direniş
-
@paretowilfredo ahhh dostum direnerek öğreniyorum /öğreniyoruz. Meyvesi tadundan yenmez imiş
-
Çalışalım çalışalım da neden Gürbulak'ta?
Günler günleri kovalıyor ama hangi gün, hangi saatte olduğumuz belli değil.
Bir hafta 12-12 çalışıp (Cumartesi-Pazar dahil)
İki hafta 12-36 çalışıp (Gün kavramı yok)
Kavga, dövüş, tartışma, problem bitmiyor...Her şey çok zor, her şey çok yorucu, her şey çok aynı... Diyeceklerim bu kadar...
-
"Kaz gelen yerden tavuğu esirgemezsen
Bu kafayla bir baltaya sap olamazsın ama
Gün gelir sapın ucuna olursun kazma..."Bugün olanlara gelsin.
-
Nerede sevdiklerim neden aramaz,
Aynada baktığım yüze küskünüm.. -
Bi zamanlar kpss ye ne anlamlar yüklenmiştim şu an ise psikolojimin sınavdan ne kadar olduğunu anlatacak kelime bulamıyorum. Artık bi işim olsun da ailemle oturup huzurlu sağlıklı bi şekilde başka bi muhabbette buluşmak istiyorum. Cidden kpss ye sürünerek gircem .Hayatımda istemediğim bi şeyi yapmanın bana verecebilecegî eziyeti anlatamam kpss işte bunun somut olayı...
-
Karadır bu bahtım kara... https://youtu.be/sSKSd9zHokM
-
Bir bilsem hangi suyun kaybolmuş balığıyım... Bir bilsem...
-
"Telaş içinde kendime bir devlet sırrı beğeniyorum
çünkü bu, ruhum olmasa da saklanacak bir şeydir
devlet sırrıyla birlikte insanın
sinematografik bir hayatı olabilir
o kibar çevrelerden gizli batakhanelere
yolculuklar, lokantalar, kır gezmeleri
ve sonunda estetik bir
idam belki!
Evet, evet ruhu olmak
bütün bunları sağlayamaz insana."Geçmiş günler, hiç unutmam iki kez bu satırları hatırladım, ikisi de birer fotoğraf görmem üzerine oldu. Normalde şiirleri aklına kolayca getirebilen bir insan değilim ama mânâ nasıl oturduysa birbirinden bağımsız o iki zaman diliminde bu mısraları tekrarladım. Tv'de, gazetede vs. yüzlerce örneği görülebilecek karelerdi ama her zaman olmaz işte şiirler hayatın ortasına yıldırım gibi düşer bazen.
-
Olmazlara olan meyilimiz, olmazları oldurana imanımızdandır.
-
deneme amaçlı ileti
-
Başvurduğum kurum hiç çağırmadan başarısız bulmuş. Kimi başarılı bulduğu ve neye göre başarısız bulduğunu açıklayan bir bilgi yada liste de yok. Bol sövgülü bir tweet atacaktım ama birden hala işsiz olduğum ve müthiş ileri demokrasimiz aklıma geldi. Yarınları riske atmaya değmeyecek. Abv. hoşaflı bilim kurumları. Such a sad story
-
Kadere iman eden kederden de emin olur ...
-
Benim hala umudum var ...
-
Ayt'den istediği puanı alamayan yeğenime ailemin güzel teselli ikramiyesi ben oldum
---- Bak ya teyzen bunca emek ve puanla hep eleniyor mücadele etmen lazım kızım!
Ah ben ne güzel örneğim -
Geçen hafta KPSS yapılmış ve ben bunu yeni öğrendim. Umarım tüm dostlarımızın hayatından en kısa sürede çıkar bu sınav. Aaaa KPSS sınavı mı varmış diye şaşırırız hep beraber.