İçini Dökmek İsteyenler...
-
@kaizen hocam cok etkilendim bazi yerlerde kendimden cok seyler buldum, cok iyi anliyorum sizi, benzer olaylari yasamadim ama farkli durumlarda sizin hissettikleriniz bana cok tanidik geldi. Hayat guzel hocam. Carpik duzenden biz de meslek hayatimizda bazen nasibimizi aliyoruz, aslinda hayatin hemen hemen her alaninda.Bazen o kadar geriliyorumki, kacip gidesin geliyor insanlarin oldugu yerlerden, kendimi evde muzik dinlerken, dua ederken, kızımla cocuklasarak oyun oynarken buluyorum, unutmaya calısıyorum. Bazen bu köyün dogrusu ben miyim diyorum bazen de kacmak bana yakismaz diyorum. Yasinizi bilmiyorum ben 83 dogumluyum bizim kusak kadar arada kalmis bir kusak yok sanirim. Idealist, iyi niyetli, durust, caliskan ama bunlar yuzunden hep darbe yiyen. Olsun hocam hayat bizim icin var; herkes iyi olsaydi iyinin kiymeti olmazdi:) bazen hayatimizin en kötu anı bu an deriz ama o da gecer yine sevindigimiz, güldügumuz anlar gelir merak etmeyin. iyi aksamlar:)
-
@sbf1983 87 kuşağı değil miydi o? Aslında Türkiye'de kendini şansız hissetmeyen ve sizin söylediklerinizi düşünmeyen kuşak yoktur. Ama benim düşüncem Türkiye'deki kuşakları şöyle ayırmak gerek: 70-85 tarihleri arasında doğanlar bir dönem. 85-90 tarihleri arasında doğanlar ikinci dönem, 90 sonrası üçüncü dönem.
-
@antimülakat olabilir hocam:)
-
Tükendim
-
@sbf1983 Çok teşekkür ederim samimi düşüncelerin için. 87'liyim ben de. Her kuşağın, bu çarpık düzenden aldığı bir pay var. Kiminin çok kiminin az. Ama oturup içimizi döktüğümüzde, aslında ortak olan acılarımızın var olduğunu görüyoruz.
Ne kadar güzel ifade ettin tüm zorluklara rağmen mutlu olduğun zamanları. İyi olabilmek, neyin ne kadar değerli ve kıymetli olabileceğini çok daha kolay gösteriyor bize. Kim bilir, bizim de farkında olmadığımız mükafatımız budur belki:)
Eşref-i mahlukatız biz sonuçta. Aslında her şey de bunu hak edebilmek ile ilgili . Yaptıklarımız ile anılacak, bizi anacak olanlar başucumuzdayken gömüleceğiz.
Güzel düşünlerin için tekrar teşekkür ederim, iyi akşamlar. -
Yanlış kararlarla dolu yapayalnız bir hayat.
-
Gelde yaşa , gelde yaşa , gelde yaşa ,
Dünyada . -
Masamdaki notlarin dile gelmesi : Yılları, yolları, şehirleri , umutları , direnmeyi, gözyaşlarını ,umutsuzluğu gizliyoruz...
-
Aslında forumun uzak ara en faal olması gereken başlığına ilk defa bir şey yazacak duruma geldim.
'' Zaman sessiz bir testeredir. '' -
...
Bugün çok uzun bir gündü.
Bugün maskelerin düşmeye başladığı gün.
Bugün önümüzdeki yıllar içerisinde hatırlamamız gereken en önemli günlerden birisiydi.
Bugünden sonra her şey daha da kararacak.
Hatırla bugünü. -
İçini dökme başlığına belkı alakasız olucak ama yazmak istedim. Babamı çok özledim ya. İnsan iliklerine kadar birini özler ya hani öyle özledim...
-
4 gün sonra mezun oluyorum ve çevremdeki herkes okul bittiğinde ne yapacağımı soruyor. Kpss gireceğim fakat gram çalışmadım hiçbir şey bilmiyorum ingilizce desen o da yok özelde çalışayım desen hepsi ingilizce istiyor zaten. 22 yaşındayım ve kendimi herşeye çok geç kalmış hissediyorum en azindan bu yaşıma kadar ingilizce öğrenmiş olabilirdim diyorum. Kafam o kadar karışık ve dolu ki umutsuzluğun kollarından kendimi kurtaramıyorum. Bende paylaşmak istedim.
-
Dur be kardeşim 22 daha yolun başı. 2 3 sene sonra geldiğin yerleri sen bile tahmin edemezsin ders çalış yeter karamsar olma o kadar
-
@vesislerdağıldı 29 yaşımda 6. Mülakatımda atandım koca bir ömür var önünde sana abi kardeş tavsiyesi umutsuz olma sadece kendin için değil ailen için de asıl hayata
-
@kuşçubaşıeşref Annemi 3 ay evvel kaybettim mezuniyetimi bile göremiycek halbuki ne çok hayalini kurmuştuk bu anın ama olmadı belki de bu yüzden bu kadar karamsarlaştım ama en çok onun için pes etmiyorum ona layık bir evlat olabilmek için umarım başarabilirim teşekkür ederim
-
@vesislerdağıldı umutsuz olma 25 yaşındayım hiçbir işin ucundan tutamadım. Hedeflerini net olarak belirleyip emin adımlarla peşinden gidersen her şeyi başarabilirsin. Kpss çok uzun ve yıpratıcı bir süreç. Bazıları meyvesini 1 yılda alır bazıları 3. 4. 5. yılında yani demem odur ki daha yolun çoook başındasın. Kolay gelsin sınavlarla dolu bu hayatta
-
@vesislerdağıldı çok üzüldüm başın sağ olsun Rabbim yardımcın olsun. Ne diye bilirim ki inşallah çok güzel başarılar elde edersin ve gururlandırırsın anneciğini. Kusura bakma alttaki yazımı sert yazdıysam.
-
@north-remembers Sağ olun hayır sert yazmadınız teşekkür ederim tanıdığım kimseyle paylaşamadığım hislerimi paylaştım bir nebze rahatlamamı sağladı o yüzden teşekkür ederim
-
Bir daha beni aldatacağanı bilsem yinede severdim seni.Ayrılışımızın 4.yılı kutlu olsun. Merak etme bir gün hiç ummadığın bir anda karşına tekrar çıkacağım seni hala seviyorum
-
@vesislerdağıldı çok üzüldüm rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun inşallah annen seni hala izliyordur ve başarınca gururlanacak seninle sen sadece inan