18 Şub 2017 21:33

@kelime9345 bu hikaye çok tanıdık geldi finallerden çıkıp o yorgunluğun arasında kpss sürecine başlamak.. Ben o zamanlar avukatlık stajını başlatmayı bile düşünmüyordum Yds kpss puanı az Çok var alim olur zaten diyordum kiiii kendimi o zamana kadar adini bile duymadığım muhasebe iktisat kavramlarına çalışırken buldum. Mezun olduktan bir süre sonra annem hastalandi şimdi iyi ama ilk zamanlar hepimiz için zordu. Guy sınavına ankara da hastane de kalırken girmistim. Mhuy ve guy u kazanamdım . o zaman anladım ki bu süreç öyle kolay değildi. Çoğu 10 20 kışilik ilanlar,hiç bilmediğim dersler, yurt ortamına alıştığımız icin tek başına ders çalışmanın zorluğu, her an annemin yanında olma isteği ve gelecek kaygısı. İki kere kpss ye 3 kere Yds ye girdim artı kurum sınavları ( o çok yakindigimiz ama sonunda geçtiğimiz okul sinavlarmizi özledim emegimizin karşılığını alıyorduk çünkü ). Bu süreçte tanıştığım konuştuğum beraber sinava girdiğim kim varsa 2 3 ay içinde atandılar öyle de uğurlu bir yanım var:)) bu yıl baktimki merkezden uzaksan herşeye uzaksin 2 ay eski oda arkadaşlarımın evinde kaldım. Siyasal bizim kütüphane milli derken verimli bir dönem oldu. Şimdi birazcik sonuç bekleme zamanı aynı sonucu bekliyoruz ve birbirimiz için dua ediyoruz. Aslında dedigim gibi sadece kaygı ve baski var yoksa sağlık olsun da gerisi olur.