2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
@Pakapaka
Listede var hocam -
@rlg teşekkürler hocam gördüm 3.grup 2.gün öğleden sonra
-
Mülakat soruları zor olmasa bari
-
@rlg ben geçen seneki sorulara baktım baya ayrıntılı güncel sorular hocam
-
P3 puanım 81.9 olmasına rağmen başvuramadım. Çünkü aslında Kamu Yönetimi olan bölümüm Yöksis'te Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi olarak görünüyor ve Ptt'nin alım yaptığı bölümler arasında Kamu Yönetimi var, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi yok. Çok şükür şu an için ihtiyacım yok bu işe ama ya olsaydı? Olsaydı da puanım yetmesine rağmen böyle bir saçmalık nedeniyle giremeyecek olsaydım ne olacaktı? Yakarsa dünyayı gerçekten iibf'liler yakacak da baştakilerin haberi yok.
-
@bines
Nereden baktınız hocam bende bakayim -
@rlg memurlar nette
-
@bines
Peki hocam tsk'ler. -
Bu meslege basladiktan sonra baska sehirlere tayin durumu nedir?ve ya gorevdeyken herhangi bi kuruma gecise izin veriliyor mu?bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim
-
@rlg rica ederim
-
@crowdıngout mesleğe başladıktan sonra başka kurumlara geçiş mümkün diye duydum ihs li olduğun için sorun olmuyormuş yaptırımı da yokmuş istifa edip ayrılabiliyormuşsun.tayin olayı da eğer evliysen eş durumundan gelemiyorsun ona göre seçin diyorlar 3 yıl sonra tayin hakkın var.ama bekarsan ve atandıktan sonra evlenirsen 6 ay sonra eş durumundan tayin isteyebiliyorsun
-
@Pakapaka hocam ihs?tayin istemekicin esin memur olmasi gerekiyor mu?
-
@crowdıngout hocam ihs idari hizmet sözleşmesi demek eşinin memur olması ile alakalı değil diye biliyorum evliysen ona göre tercih yap tercih hakkı yok 3 yıl demişler
-
@paretowilfredo @Antimülakat ptt gise memurlugu icinde bir yazi paylasir misiniz rica etsem maaslar calisma koşulları vs
-
@bines link verebilir misiniz, teşekkür ederim.
-
@mhunter buldum
-
-
arkadaşlar ilk defa giriyorum. bende anadolu yakasında sınava girmeye hak kazandım .nerden çalışabiliriz mülakata. grup kuralım. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
-
PTT Nedir? PTT Personelleri Ne İş Yapar? PTT'nin Hizmet Alanı Nedir? PTT Personel Alımı İçin Başvuru Şartları Nelerdir?
Bu soruların cevabını http://forum.tercihiniyap.net/topic/930/ptt-nedir-ptt-ne-i̇ş-yapar-ptt-hizmet-alanı-nedir forum başlığından öğrenebilirsiniz.
-
Padişah vahdettinin mezarı nerededir? İtalya'ya kaçan vahdettin ölünce mezarını suriyeye defnetmislerdir.Kuran_i kerim 6666 ayet 114 süreden oluşmaktadır.ilk ayet Fatiha suresi,son ayet Nas suresidir.