Hangi A Grubu Mesleği yapmak istiyorsunuz?
-
@paretowilfredo Eyvallah ustam harika bir çalışma oldu bu, en azından aşağı yukarı ne yapacağımızı ne gelebileceğini şekillendirdin kafamızda. Toplam 2824 A Kadro boşalmış değil mi? valla buna bakarak alımlardan umutlanıyoruz
-
-
Insallah herkesin istedigi hakkinda hayirli olur.Puanlarim da fena degil aslinda bakalim kismet Bu arada maliye uzman yardimciligi 2013te 100kisi aliyordu sanirim kurum sinavina girmek nasip olmustu ama kazanamamistik neden bu sene olmasin Bahsi gecmisken arkadaslar vmy sinavina 2kez girme hakki vardi degil mi? Oyle biseyler hatirliyorum da yoksa mulakata en fazla 2kez katilma miydi? Bu arada sgk alimi bana bu sene 3.kez ilan gelse anca gelir ondan umidi kestik su 2015 puanlilarin alimi benim puanimi cope cevirdi
-
@Marycr üç olması lazım sanki
-
@mk-ank Daha önce vergi müfettiş yardımcılığı sınavına katılmamış veya en fazla (Değişik
ibare:RG-27/3/2013-28600) iki kez katılmış olmak Aynen toplamda 3 giriş hakkı mevcut. Sayıştay Klasik için 2'ydi o da Nisan değişikliğinde kaldırıldı sınır yok artık. -
mantıksız bi uygulama mulakatta elenen adamın günahı ne?
-
@mk-ank Aynen Sayıştay bu mantıksızlığı gördü ve değiştirdi inşallah VDK'dan da bekliyoruz. Baktık çok mağdur olan olursa özellikle bu 2013 alımlarında FETÖ den canı yananlara dair bir haber düşünülebilir.
-
@paretowilfredo Hangi A Grubu Mesleği yapmak istiyorsunuz? içinde söyledi:
Sizin kurumda da Ticaret Uzmanlığını biliyorsun sen de. O noktada biraz daha seçici davranmak lazım. Üst kurullar da tabi ki gayet güzel
Benim hayalimdeki kurum Gümrük Ticaret Bakanlığı uzman yardımcılığıydı. Uzun zamandır sınav açmıyor yer yok diye ama neden öyle yazdınız merak ettim. Gümrük kısmında sorun yokken ticaret kısmında sorun mu var acaba?
-
Vali olduğum için kaymakam olamıyorum. Böyle saçmalık olabilir mi?
-
Bakalım hayaller sayıştay yada vmy 30 ekimde inşallah ilk şansımızı deneyeciz ayrıca ilk kurum sınavım olacak aslında eleme sınavı olduğu için tam bir kurum sınavı diyemeyiz ama inşallah yeni bir mezun olarak kpss den sonra ilk heyecanımızı yaşayacaz ilk ankara seyahatimizi yapacaz. Elimizden geldiği kadar sıkı bir şekilde 30 ekime hazırlanıyoruz inşallah herkes için hayırlısı olur
-
@odtüsbky Kardeşim işin açığı aşırı boşlar. Yetkinlik ve işlerlik açısından çok az şey var ellerinde. Ha şu var kendini geliştirmek başka alanlarda birşeyler yapmak için fırsat da denebilir. Ama iş tatmini konusunda diğer merkez uzmanlıklarından zayıf.
-
Okuduğum bölümden ötürü gönlümden geçen Sgk (beni kendine küstüren kurum) olmuştur hep ama önceliğim merkez uzmanlıklardan yana.
-
1-Sayıştay Denetçiliği
2-KİK uzmanlığı
3-BDDK yeminli murakıplığı
4-SPK uzmanlığıbeni en çok cezbeden meslekler.
-
@odtüsbky Gtb Ticaret kısmı baya sıkıntı içinde. Nedeni ise Gümrükte ikinci planda olmaları. Gümrük 'ün birleşmek istediği yer Dış Ticaret. İç ticaret gümrüğü çok bağlamıyor bu nedenle, iç ticaret personeli gümrükte kıymet görmüyor. Ticaret Denetmenlerinin göstergesi ek 2200. 3 yıllık Gtb de Muayene memuruyum, denetmenlerin Gümrükle alakalı işleri olmamasından dolayı ne yaptiklarını tam bilmiyorum. Kime sorduysamda cevap veren yok. Mesleğe atananlarda çok kalıcı olmuyorlar zor bir sınav ve mülakata rağmen kalmaya değer görülmüyor. Son mülakata katılım 17 kazanandan sadece 5-6 diye hatırlıyorum. Çoğu kişi o süreçte Sgk Denetmenlik, Mhuy gibi yerleri kazandıkları için Gtb Denetmenligi tercih etmedi.
-
@mk-ank Napalim sanki guxel puanmz varda biz basvurmuyorz
-
@SH5826 4'ü de güzel meslekler inşallah varırsınız bir tanesine
-
@paretowilfredo inşallah hocam hakkımızda hayırlısı bddk da çok kişi açığa alındı ya da ilişkisi kesildi.Bi duyumunuz var mı? Alım yapma durumu nedir?
-
@SH5826 Soruşturmak lazım kardeşim 113 kişi meslekten atıldı. Epey bir boşluk oluştu güzel haberler gelebilir inşallah
-
Sgk denetmen yrd
-
@deulukiz gelin meslektaş olalim dostlar