Guydaş goy goy sayfası :)
-
@aylin-yılmaz Benden sana gelsin sözlüm
-
@10sanli anası burda yaptığın ise bak kızımın yerine ben bakcam şimdi buna nolacak
-
@10sanli ananla düzgünce gelin bak hiç Şansın kalmayacak ha ona göre
-
@ddguy Kızın bende gönlü var ana, naz yapar biraz yarın ikna ederim ben onu sonrada isteriz inşallah . bütün tarlaları onun üzerine yapacam
-
@ddguy Aylin'i alırsam eğer bu hesabı kapatıp köyün damadı diye hesap acıcam
-
@10sanli Aylin e sorariz yarın o halde ikna et kızımı kızım ne derse o evladim
-
Senin de alacağın olsun beni yalnız bıraktın @bombiksmori
-
Gűnaydın guydaşlar:)
-
@10sanli hocam senin sőzlűm diye nitelendirdigin kız ve muhtereme annesi benim drsteklerimin kıymetini bilmediler. Bitirme planlari yapip bunu da acikca dile getirdiler. Bizde mecburen aganin yaninda yerimizi aldik:))
-
Günaydınlar herkese tüm köyü yanıma davet ediyorum biz bu kızı alacağız arkadaşlar
-
@bombiksmori bak bak bak hiç de seni bitirme planı yapmadım ben sen saf degistirdin aşçı hanim neyse kız bende kaldı sıkıntı yok gari @10sanli kızımı ikna ederse bi düşüncez
-
Millet bi şey sorcam kitapyurdundan hiç siparis verdiniz mi
-
@aylin-yılmaz Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@ddguy anacım bu aycan ı temizleyelim önce yoksa o bizi temizleyecek ağa için de bir şeyler yapmak lazım bombiskmoriyle 10sanlıyı da ortadan kaldırdık mı köyde asyişi sğlarız @pomak ı beklersek sabaha düşer köy
Ahan da ispatı:))
-
@bombiksmori kızım küçük ablası ben demedim ama bunu amannn neyse ne gari boşver
-
Ağa Aylini odaya kitledi heralde bu saate kadar sesi cıkardı yoksa
-
kitapsec ten ver bence @ddguy
-
@ddguy ben defalarca sipariş verdim hiç bir problem yaşamadım tavsiye ederim. https://youtu.be/xH-D12e_eHU şu videoda kitapyurdunun ofisini görebilirsin, videoda ki paketleme makinasını izlemekde ayrıca zevkli
-
@10sanli ya geçmiş olsun siparisi verdim cuma günü de 9 kitap verdim 4 u temin edildi yazıyo 5 tanesi beklemede acaba sıkıntı mi var bilmeden bi hata mi yaptım diye sordum
-
@mehmedoglu kaç güne eline ulaştı hocam senin
-
@10sanli kitapsec de kapıda ödeme var mı