Guydaş goy goy sayfası :)
-
Bana economicus iktisat soru bankası hakkında bilgi verebilcek olan var mı? Nasıl bir kitap işe yarar mı? Zor gibi biraz sanki
-
Çözdüm ben onu güzel kitaptır öneririm. Her konudan 3-4 test var ilk 2 test sana konuyu kavratır baya güven getirir sana, diğer 2 test biraz daha zordur ama öğretir baya bişeyler. Tavsye ederim. @sametuzeyir
-
@10sanli saolasın hocam. Ceteristen iyimidir? Zeynele denk midir?
-
@ddguy değişiyo şöyle ki kitapların kendi sayfasında kaç gün içinde temin edileceği yazar, 9 kitap fazla olduğu için hepsinin temin edilmesi 2-3 gün sürebilir. Benim başıma şöyle bi olay gelmişti 4 kitap siparişinde 3ü temin edildi birinin baskısı tükendiği için temin edilemediği söylendi üçü geldi. İçiniz rahat olsun kitapyurdu Türkiye de ki belkide en güvenilir kitapçıdır.
-
@mehmedoglu iyi bari sevindim bu hafta gelmez o zaman sağolasın başkan
-
@mehmedoglu temin edilmeyen kitabın parası noldu hocam
-
Ceterisi cözmedim cözenlerden de cok olumlu bişey duymadım açıkcası. Economicus güzel kitaptır faydasını görürsün @sametuzeyir
-
@ddguy iade ettiler, adamlar 15 yıllık firma o tip konularda hiç sıkıntı çıkarmazlar, şu an tüketiciden üreticiye pozitif dışallık meydana geliyor bu piyasa başarısızlığının hesabını kim verecek onu konuşalım
-
@sametuzeyir hocam ceteris e hiç bulaşma bence
-
@ddguy hocam kpss için Zeynel yeterlimidir
-
@Budala valla ben themisin üstüne kitap tanımıyorum bende ceteris da zeynel de vardı themisten sonra o iki kitaba da bakmadım ama faydalıdır tabi konu dan sonra soru niyetine gider
-
Gençler bi şey sorcam büyüme ve Kalkınma guy ve kpss için ne kadar önemli çalışayım mi
-
@ddguy hedef +85 ise kesinlikle çalışılması gerekir ama 77-82 bandında bir planın varsa çalışmasan da olur:)
-
@guyan-gelmiş benim para banka çok sıkıntılı makro ya dahil olunca hatta soruyu okumuyorum bile eksigimi ordan kapatabilirmiyim diye düşündüm de kpss de kaç soru geliyo bilginiz var mı acep
-
@ddguy büyüme kalkınmadan 4 soru çıkar.Eğer ana dersleri bitirdiyseniz kesinlikle çalışmalısınız zaten.
-
şu 40 soruluk deneme çıkaran yok mu daha? zamana göre ayarlıcam kendimi deneme yok:(
-
bişi sorcam gülmeyin cahilliğime verin bu watsapta kişiler nerde
-
@köyün-ağası arayarak bulabiliyosun hocam whatsappın azizliği işte
-
@köyün-ağası sohbet butonuna bas orda üst üste üç nokta var onun yanındaki sayfa gibi olan butona basınca cikiyo
-