Guydaş goy goy sayfası :)
-
@köyün-ağası agamiz mutluysa bize bi harçlık dağıtsin gari
-
@köyün-ağası arkamizdan vuranlara rağmen ayaktayiz işte halen umut var demektir
-
@ddguy Allah versin
-
@köyün-ağası e Ağalar öyle yapıyo ama bizim aga cimri çıktı başımıza keseler hazır değil mi ağam
-
@köyün-ağası emrin olur ağam bekleriz biz
-
@aycan kurum içi sınav isteyenler sürekli bakanı etiketleyerek twit atıyor
-
@ddguy twitterdeki duygu döşeme sen misin kız yoksa :))
-
@ddguy atanınca sana çay yemek ne istersen onu ısmarlicam:)
-
günbiterken e özel bi foto hazırladımm dostlar üşenmedim gittim renkli fon karton aldım beğeneceksiniz siz de
-
@aycan yok len ben degilim ben rüyam im d.dck10 du sanırım hesap ta
-
@aylin-yılmaz bu mücadeleci ruhun olmassa ne olacaz biz
-
@köyün-ağası hu huhuuu kaptim yemeği Sağol ağam sen kazan yeter ki gerisi teferruat
-
@aylin-yılmaz ya benim piremsesime bak sen ya helalin var len kızın dibisin
-
@köyün-ağası beni sizler var ettiniz halkım sağolun sağolun.. ah bu bakanımızın vurdumduymaz tavrı yok mu beni daha da mücadeleci yapıyorr
-
Merhaba arkadaşlar malum ilanlar gelmiyor , 89 puanla yerleşemedik.
3 ay kaldı ilan gelip gelmeyeceği de muamma .Bimer'e ve Cimer'e yazıp 2016 KPSS puanlarımızın Yen'i puan sistemine göre tekrar hesaplanmasını istesek bir etkisi olur mu? Bu mağduriyetin mantıklı bir açıklaması olamaz. Netlerimiz Yen'i puan sistemine göre tekrar hesaplanması zor olmasa gerek .
Ben bimer ve cimere yazdım , sizde yazarsanız en azından karınca misali elimizden geleni yapmış oluruz.
-
@DGN kardeşim önce de demiştim ben sanırım sana aynı iletiyi okudum diye hatırlıyorum bimerden herkese kopyala yapıştır cevaplar geldi ordan bi iş çıkmaz bence
-
@ddguy hocam başka ne yapabiliriz , o zaman siz bir fikir beyan edin başlık altında elimizden geleni yapalım.
İnandığım değerler olması fb canlı yayında kendimi yakacağım ama sitem etmek , üzülmek son tahlilde fayda sağlamıyor.
Somut birşeyler yapmak gerekiyor , ne yapabiliriz fikir alışverişinde bulalım somut birşeyler ortaya çıksın.
Önceden GUYa girdim şimdi diyelim ki ilan geldi mülakatta elenme ihtimali de var.
2018 de muhtemelen alımlar artacak en azından mhuy ilanı kesin , vmy gelme ihtimali de var.
Sürenin 2 yıl geçerli olması için daha fazla birşeyler yapmamız gerektiği kanaatindeyim .
-
@DGN sınav formatı soru sayıları tamamen değişti 2015 16 kpss sızdırılma iddaası var kpss ye iki buçuk ay kaldı zaten değişiklik olacağı önceden belli olduğu için bir yıla indirildi kabullenmek lazım artık sınavı 2 yıl yapmazlar
-
@köyün-ağası Guy sınavlarında 2015-2016 puanı geçerli olacak hocam.
2015-2016 sınavları mutlak manada eşit mi ki aynı sıralamaya dahil ediliyor .
Atıyorum 2016 P35 2017 PXX puan türünden guy alımı diye ilana çıkması çok mu zor.
Yada Yen'i puan sistemine göre bir algoritma yapılıp bilgisayar sisteminde pekala hesaplanabilir . -
@DGN hocam sınav iki yıl gecerli olmaz artık sınava çok az kaldı bizim çabam iz guy ilanı gelsine yönelik artık sen girmeyi dusunmuyon mu kpss ye akşam etkinlik var ona katılım gostercez yine sen de arkadaşlarını filan ayarla ki katılım yüksek olsun bide whatsapp dan tv lere foto gönderelim diye konuştuk ama kimseden ses çıkmadı yani şu an elimizde olan tek şey twitter