Guydaş goy goy sayfası :)
-
Tweeter şu an gitmiyo ya net çekiyo bi sıkıntı mi var
-
Hayret bi şey ya sinir oldum Tweet gönderiliyo diyo gitmiyo ya ufff
-
pomak ı gördüm yazanlar var
-
https://www.facebook.com/sahapkavcioglu/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf
Fotograflar atıyor ve yorumları okuyor.Çok fazlada takipcisi yok. -
@safiTÜRK69 9.30 da da ona atalım o halde
-
Katilim düşük gibi millet ilan istemiyor galiba.
-
Ruhi Ersoy'a yazalım arkadaşlar , MHP Osmaniye milletvekili.
Meclis'te bazı mağduriyetleri dile getiriyor.
Toplumsal konulara da oldukça duyarlı -
@DGN 0533 251 18 77 Ruhi Ersoyun numarası. Whatsaptan yazabilirsiniz ben konuştum. Ancak birden herkes yazmasın..
-
@safiTÜRK69 whatsapı olanlar yazsın arkadaşlar benim tel eski sürümlü whatsappı açmıyor ocaktan beri
-
ismail cesur da biz yazdıktan sonra twitter a girmiş umarım duyarlı olur cb ya iletir guy beklediğimizi
-
@aylin-yılmaz 3310?
-
@kzxp iphone 3 gs hanımefendi
-
@ddguy hocam kusura bakmayın sayfayı çok fazla okuyamıyorum konudan uzağım ne istemiştiniz konu neydi
-
@John-Nash tweeter da bi kaç isime yazalım dedik de biraz önce yazdık bi kaç kişiyle toplu bi şey yapalım diye demiştim
-
@safiTÜRK69 bende yazdım , ne cevap verdi acaba
-
Bende şimdi watsap tan yazdım. #Günbiterken unutmuyoruz saat 00.00 da tam 1 saat var
-
Sayın milletvekilim lütfen sesimiz olun. 450bin iktisadi ve idari Bilimler mezunu aileleriyle en az 2 milyon kişi Gelir Uzman Yardımcısı gibi müfettiş yardımcılığı ve uzman yardımcılığı kadrosu bekliyor.
Saygılarımla arz ederim.
-
00.00da burda olalım
-
@aylin-yılmaz benım twıtlerı hiç yayınlamıyorlar ben de daha atmıyorum TGRT ye gönülden destek veriyorum size
-
@aylin-yılmaz profil fotonuzu kıskandım şu an evde fon karton yok bana da atın bi foto hemen yoksa sizi keserim bak @köyün-ağası