Guydaş goy goy sayfası :)
-
@dürrüşehvar bu yolda daha cok yeni olanların bile sabrı tűkendi.. varın bi de diğerlerini dűşűnűn..
-
@bombiksmori çok haklısınız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin
-
@dürrüşehvar Amin. Yegâne duamız bu zaten
-
Arkadaş gitti bugün Ankara Spor Salonuna bırak konusmayı içeri dahi giremedim o kadar kalabalıktı dedi. Biz aslında büyük balığı kaçırdık Cuma günü yani dün Binali Yıldırım Şaşmaz Oto Sanayi'de esnaf ziyareti yapmış. insanlarla orada sohbet etmiş. Biz ancak orada olsaydık konusabilirdik kendisiyle. Ama malesef haberimiz dün iş işten geçtikten sonra oldu.
-
@10sanli hocam boşver uğraşma bize bu sene ekmek yok bu kapıdan ben umudumu tamamen kaybettim Allah razı olsun yine de gidenden
-
Dürrüşehvar kim ya alacagınız olsun 2-3 gün girmedik diye hemen transferi yapmışsınız yerimize @bombiksmori
-
@10sanli Allah razı olsun hocam giden arkadastan da. Naparsak yapalim nasip çizgisinden őteye gecemiyoruz.
-
@10sanli valla ne bilim bi ara geldi gitti:) herkesin yeri ayri hocam olur mu őyle sey;)
-
Kpss'ye çalışmayan varsa aranızda hala, en kısa sürede başlasın malesef işin gerçeği bu. Kimse bize acımıyor acımayacakta, biz tırnaklarımızla kazıyarak başarıcaz bunu.
-
@10sanli yok hocam kimsenin tahtında gözüm yok. Ben kendi mücadelemi ediyorum
-
@dürrüşehvar gitmemis burdaymis:))
-
@bombiksmori rahatsız olduysanız hesabımı cekebilirim
-
@dürrüşehvar yok canım niçin rahatsız olayım:) hoşgeldiniz başlığımıza:)
-
Twitterdanda memurlar neti baskı altına alabilirz
-
@bombiksmori hoşbulduk hocam
-
Bu ileti silindi! -
@LUCASS hocam memurlar.net ne vakit bizim sesimizi duyurdu ki bugun sahip çıksın..
-
@bombiksmori ya hacım ne bileyim bakana yazdık cn yazdık gib e yazdık bi etkinliktede memurlara yardıralım ne kaybedecez
-
@LUCASS haklısınız hocam ne kaybederiz ki
-
Selam gençlik durumlar nasıl gelmeyeli