Guydaş goy goy sayfası :)
-
@aycan hocam nerelerdesin ya hu:)
-
@aycan iğrenç berbat çok kötü ıykkkkk gibi günler geçiyo hocam
-
@bombiksmori hocam sorma guydan umudu kestim keseli çılgınlar gibi kpss çalışıyorum size de tavsiye ederim
-
@ddguy ne ettin sen ya durumlar vahim desene
-
@aycan bu sene size katılamiyciim ama seneye insallah:))
-
@aycan sorma sorma çok fena halim var benim bende kestim artık kpssye başladım da masaya oturunca beni bi ağlama tutuyo anlatamam hem agliyorum hem çalışıyorum
-
@bombiksmori seneye kpssye hazırlanan güruhun arasında olmam inşallah hocam okudum düşünceni hakkında hayırlısı olsun dingin kafayla hazırlanmak daha iyi olur
-
@ddguy iki güne geçer o durumlar hocam alışıyosun bi yerden sonra durumu kanıksaman için kendine zaman tanı
-
Bende mola verdim bi uğrayıp gidicem
-
@dürrüşehvar Hocam hosgeldin sende aramıza buaralar durgun normalde cok canlıdır burası malum artık kpss bizi bekliyo
-
@bombiksmori Kız sen hiç çalışmıyomusun ne zaman girsem burdasın, ders calıs derss
-
@aycan şimdilik bőyle bi karar aldım hocam. 1 sene őzelde çalısıp biraz maddi olarak rahatlamak istiyorum. Seneye bakalım bizi neler bekliyo. Akıl kurar kader gűler derler. Nasipte kaderde ne varsa onu yasıyoruz sonucta.
-
Bu arada yavaştan grupta daha önce görmediğim isimleri görmeye başladım ben demiştim bir gün herkes goy goycu olcak diye hoşgeldiniz arkadaşlar
-
@10sanli hocam ders olayını bıraktım ben:) kullanmiyorum artik;)
-
@bombiksmori mantıklı bir düşünce arkandayız grupça yapabilirsin inanıyoruz sana
-
@aycan teşekkűrler:) yaş geçiyo hocam artık bi yol çizmek gerek
-
@aycan bir de baya herkesler çekilivermiş ya eskiden cümbüş olurdu burda ya yetişemezdik iletilere okuyamadan sayfa atlardı herkes mi ders çalışıyor acep
-
@aycan herkes derse başladi galiba. Bu gidisle inler cinler ve ben kalırız:))
-
@bombiksmori kıyamaamm ben uğrarım her gece yalnız bırakmam seni guydaş
-
@aycan yaa nasıl da acındırdım kendimi;)guydaşlar bugűnler için değil mi zaten:)) tesekkurler tesekkurlerrrr..;))