Guydaş goy goy sayfası :)
-
bu hafta salı günü 1. etkinlik cuma günü 2. etkinlik varmış twitterda
-
Son çıkan kapıyı kilitlememiş galiba bi geldim heryer açık:)gűnaydın arkadaşlar. Ne kadar mutsuz uyursak uyuyalım mutlu uyanmak dileğiyle:)
-
Neytullah ilan yok ders çalışmaya devam demiş poffff içim daraldı
-
@ddguy ben umudumu kestim kpss çalışıyorum sizde kesin yoksa çalışamazsınız bu vakitten sonra bende inanmıyorum geleceğine
-
@köyün-ağası bende inanmıyorum geleceğine ama o kadar zoruma gidiyo ki kpss düşüncesi anlatamam
-
@ddguy herkes aynı durumda 3. 4. yılı olanlar daha perişan kpss ye başla bir an önce
-
@köyün-ağası doğru dedin başladım
-
@köyün-ağası Sahsen bu sene 4.girisim olacaktı. Her olmadiginda vardir elbet bi hayır dedim. Ve sonunda da cok sűkűr bi hayır oldugunu anladim. Simdi ilanı beklemiyorum artik. Kpss ye de girmiycem. Biraz kendimi toparlayip seneye rahat bi kafayla girmeyi dusunuyorum. Bu sene yeni bekleyislere tahamműlűm yok artik.
-
@bombiksmori en iyisi, sakin kafayla her şey yapılır ben kpss puanımı alıp askere giderim bakalım ondan sonra ne beklicek bizi
-
@köyün-ağası hepimizin hakkında hayırlı olan neyse o gelip elbet sahibini bulacaktır. Buna hiç şűphem yok. Ama nasibim belki başka yerdedir? Ve bunu da aramadan bilemem
-
@bombiksmori bi ara ins olur ben özelde çok iş aradım özelde mülakatlara katıldım orda da maalesef referans gerekiyor
-
Karamsarliga kapildiginizda kursad kardesi hatirlayin. En umitsiz en ihtiyaci oldugu anda allah bi kapi acti. Bizimde vardir bi yerde nasibimiz. Bekleyelim gorelim.
-
@köyün-ağası evet referans ve tecrűbe istiyolar..
-
@busus hocam bizim buralarda bi sőz vardır " Allah kulunu bunaltmaz, kul kulu bunaltır" diye..gőrelim Mevla neyler, neylerse gűzel eyler..
-
@bombiksmori evet o da bizde yok:)
-
@busus doğru diyorsun 87 puan alıp geçen sene guy mhuy da vmy de yazılıyı geçemeyen arkadasım umudunu kaybetttiği anda sgk geldi şimdi sgk da çalışıyor
-
@köyün-ağası aynen oyle arkadasim. Belki bizimde maliyede nasibimiz yok. Ekstra calisip diger puan turlerini de yukseltmemiz.lazim . Bu sfer de olmazsa ozele bakariz artik napalim.
-
Arkadaşlar 2016 puanları için beklentiye girmeyelim ciddi alımlar 2017 sınavından sonra olacak gibi. Ki zaten ilan gelse başvuru mülakat derken sınav gelmiş olacak. 2016 şans açısından çok kötü bi yıldı. 2016 mağdurları olarak 2017 sınavı için şevk kalmadı. Ders calışma konusunda kendimi ikna edemez oldum
-
@dürrüşehvar eksilesem mi beğensem mi bilemedim.. űmidimizi kessek de birinden bunu direk duymak hala hosumuza gitmiyor hocam
-
@bombiksmori hocam gercekten hak veriyorum. Hepimiz aynı durumdayız. Umudu kırmak için yazmadım. Atılan tweetlere destek olunmaması insanın zoruna gidiyo.