Guydaş goy goy sayfası :)
-
gençlik bu mücadele ruhumuzu artık biz de kpssden sonraya bırakalım .. zaten bi kaç kişiyiz bizim yaptığımız mücadelenin ekmeğini sadece ders çalışıp yüksek alanlar yiyecek onun için oyalanmayı bırakıp harıl harıl kpssye çalışalım kendi menfaatimiz için ... arada köyümüze uğrar ağamıza selam veririz
-
Sessiz oynayın yoksa topunuzu keserim bak:)
-
cidden harıl harıl ders çalşabiliyomusunuz yaaa. ben masaya oturuyorum şekilden şekile giriyorum ruhum çekiliyor resmen.sonrada off yeter deyip survivora geçiyorum.
-
Şahsen dersi falan bıraktım an itibariyle kardeşimle monopoly oynuyorum:))
-
Konuların ikinci tekrarı yaptım sayılır var mı deneme önerisi
-
@köyün-ağası deme şunu yaaa.oldu mu şmdi bu.
-
https://youtu.be/ZJuBqyZtEbY dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim cidden son zamanlarda dinledigim en harika şarkı.muhakkak dinleyin.kesin dinleyin.
-
@kubraguy başlamak lazım yoksa geç kalırsınız
-
@bombiksmori bugünler için tabi ki romana dalıp burayı unutmuşum
-
@köyün-ağası sen ne ara başladın çalışmaya da ikinci tekrarı bitirdin ya hiç de çaktırmıyo görüyo musunuz gençler :))))
-
@aycan tek meslek ders çalışmak benim
-
@köyün-ağası GK gy calistin mi hocam
-
@ddguy çalışmadım ona zaten tarih i çalışsak yeterli türkçe matematik yaparız 55 60 net yapsam yeter gy gk de
-
@köyün-ağası alanda nasıl calisiyon bende tekrarlardayim artık da eksik mi çalışıyorum ağam biraz ders taktiği ver bize
-
@ddguy konudan sonra test çözüyom bu yani kullandığım kaynaklarımı yazayım tam anlamadım:)
-
@kubraguy Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
https://youtu.be/ZJuBqyZtEbY dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim cidden son zamanlarda dinledigim en harika şarkı.muhakkak dinleyin.kesin dinleyin.
yine her zamanki gibi hepimiz kardeşiz masalları:) Ben inanmıyorum artık bu popülist laflara herkes bir olay olsada birbirini gırtlaklasam derdinde.ama müzik altyapısı olarak iyiymiş.
-
@köyün-ağası yaz hangi derse ne kadar calisiyon hangi derse hangi konuya ağırlık veriyon
-
@kozexpo bu kadar irdeleme yaa. ben ülkemi iyisiyle kotüsyle dogrusuyla yanlşyla seviyorum.ölürum ben türkiyeme yaa.
-
@köyün-ağası hızına yetişebilene aşk olsun tek rakibin thy
-
@köyün-ağası walla ne dyim.helal olsun. bu psikoljyle ders çalşabiliosun.hemde 2turlu. benim hala mikro 4lu iktst hukuk duruyor komple. digerlerinide sürekli unutuomuşum gibi geliyor.ilerleyemiyorum bir türlü.