Guydaş goy goy sayfası :)
-
@kubraguy yetiştirirz bence bi mikro iktisatta çok düşünüyorm bn o oyalıyo beni orda biraz sıkıntı yaşayabilrim muhasebede de oyalayıcı sorular olursa.. geçen yıl matematikte oyalayıcı sorular vrdı inat ettim 6 7 soruda çok uğraştım çözdüm sonuca ulaşamadım coğrf tarih i yetiştirememiştim
-
@aylin-yılmaz 83 2016 ya girmedim
-
@aylin-yılmaz zaten gy gk yı yetiştirebileni henüz duymadim hiç.artıl ne yapalım ya.hayırlısı olsun hepimiz için. son kez giricem zaten kpssye.dahada uğraşamam artık yeter.
-
@bombiksmori yalnız bőylesone yogun bi ders muhabbetinin arasina feci goy goy la girmisim:) ozur dilerim herkesten
-
@bombiksmori hiç görmedim ne dedinki yine.D
-
@kubraguy kaçıncı bu yıl senin
-
@kubraguy bendede iktisat muhasebe yoktu kpss den sonra hallettim bakalım bu kpss den ne alacaz
-
@köyün-ağası deneme yap sonucu bize söyle uçarsıın kesin sen
-
@aylin-yılmaz söylicem ama küfür etmek yok.D 2.senem
-
@aylin-yılmaz tamam:)
-
@köyün-ağası bencede bu kez uçarsın.kpssden sonra buraya gelip direkt sana sorcam ne yaptığını.cok merak ediyorum artık seni.
-
@kubraguy bıkkınlık sezince dedim bayadır hazırlanıyo demekki benim de 2. olcak ama yıprandımm aramızda 4 5. yılı olanlar var imreniyorum iyi sabretmişler diye
-
@kubraguy bizimde 3. Sene
-
@köyün-ağası ama sen 2016ya girmemişsin sayılmazki o.D
-
@kubraguy sgk ya giriyim yeter maliye den nefret ettim
-
@kubraguy ah ah bunalımdaydım o kpss vakti iyikide girmemişim:)
-
@aylin-yılmaz neyse iyi bari seninde 2.senen.D ama ben hep böyleydim zaten. herşey birkerede olsun isterim.sonrada uzayınca fena halde pes ederim.
-
@köyün-ağası maliyeci maliyeden nefret eder hale geldi sisteme bak ya hu bende nefret ediyorum artık hocam hukuk ta themis var elimde biraz kazık sorular da geçen sene yarıda bıraktım kitabı. Benimde 3.senem olacak bu son girişim olur inşaAllah
-
@köyün-ağası daha yüksek gelirdi bence girseydin
-
@köyün-ağası bu sgk için ne lazım yaaa.hic bilmiyorum açıklar mısın accık.