Guydaş goy goy sayfası :)
-
ben ua ilişkilerciyim hele ki bizim bölümün hiç biriyle alakası yok
-
@aylin-yılmaz iki mülakat sonucu olumsuz olunca kitaplarımı yakacaktım kpss yi düşünmedim bile
-
@aylin-yılmaz sana Kıyamam bizim dershanede bi arkadas vardı derslerden bi şey anlamıyodu sinir oluyodu ulusal sorunlardan bahsetmek istiyodu hep o aklıma geldi
-
@kubraguy bende bilmiyorum kitap alıp çözecem artık ne gelirse
-
bende kamu. allah aşkına sisteme gel yaa.iibfde olan bütün bölümler aslında aynı.hepsinin sonu bir.içerik herşey aynı.kamu uluslar ceko maliye iktsat ws. adamlar turkiyede uni okumayan kalmasın diye açmışlarda açmişlar.sonunu düşünmemişler hiç.
-
@köyün-ağası :nerden bilcen kpssye yeniden girceğini girmek zorunda kalacağını
-
@ddguy aynen ilk 4 5 ay hiç bişey anlamadım kendimi maliyecilern iktisatçılarn içinde gerizekalı gibi hissettim hoca bişey anlatıyo hepsi hemen anlıyo ee hocam bu ne şu ne diyince hoca da artık dalga geçiyodu benle normal tabi ua ilişkilerciye diyodu
-
@aylin-yılmaz ben bıraktım kpss yi ondan girmemiştim elendim kpss benim için bitti dedim özele gittim iş bulamayınca tekrar kpss ye döndüm:)
-
@kubraguy bana göre kamu biraz hukuka kayıyo tam idare hukuku o yüzden idari hakimlik tam kamuculara göre bence , iktisat maliye işltme birbirine daha yakın sanki ua ilişkiler hiç birine yakın değil maalesef
-
@aylin-yilmaz kısaca kamu yönetimi. bütün bölumlerin her dersinden tadımlık ögreniyoruz.aslında tam olarak herşeyi bilen ama hiçbirşeyi bilemeyenlerdeniz.onlar biziz.kamucular
-
En iyi maliye bölümü bütün dersleri gördük
-
30 luk deneme çözmeye devam etsem yararı olur dimi 40 soruluk sınav daha mı zor olur
-
@köyün-ağası hocam alimlerden birisi der ki" bir kisi benim mesleğim iyidir diyebilir ama en iyi benim mesleğimdir diyemez":))
-
@aylin-yılmaz 15 güne çıkar denemeler
-
@köyün-ağası bizim uni de en zor bölüm maliyeydi demi hocam işletme kamu çok rahatti iktisatçılar biraz sıkıntıydi ama en zor bölüm bizimkiydi
-
@bombiksmori iyi bişey mi dedin kötü bişey mi dedin anlamadım 3 yaşında bir çocuğa anlatır gibi anlatırmısın o cümleyi:)
-
@ddguy benim için ilk 3 sene zordu alttan alıp duruyodum zor mu kolay mı bilmiyom:)
-
@köyün-ağası bende rahat olurum son sene diye üstten aldım hep ama bi işe yaramadı
-
@köyün-ağası yok ya kőtű bisey der miyim:) yani asıl kitaptaki cűmleyi almadım sadeleştirdim aslında şőyle ki iyiyim denebilir ama en iyi benim denemez gibi:)
-
@bombiksmori yine anlamadım ya ben düz biriyim sanatsal cümle kurunca anlamam