Guydaş goy goy sayfası :)
-
@ddguy hukukta konsensus tan gidiyom bir iki konu vardı onları videoadan tekrarladım konsensus harici çözmedim iktisatta dikotomiyi bitirdim economicus ta mikroyu bitirdim makroya başlicam konuyuda analizden çalıştım oda güzel ayrıca 10 gün sonra analiz iktisat soruu bankasına başlicam (kalkınma büyüme daha çalışmadım) muhasebeden mizanı bitirdim abaküs soru bankasında stoklardayım maliye de kolay cengizhandan günlük 50 soru çözüyom sadece
-
@köyün-ağası hatta bence deneme falan çözme 3.tura dön sen. napcan denemeyi boşver.deneme seni çözsün.tütuuu maş..D
-
@köyün-ağası hee taam yaaa.bende senin kadar ilerlemişim.tek fazlalığın hukuk. neyse içim rahatladı az.gerizekalı gbi hissedicektim kendimi yoksa.D
-
@aycan macbur çalışacaz o kadar emek verdik
-
@köyün-ağası hocam ben sana kaynaklarimi demiştim ya değiştireyim mi onları
-
@köyün-ağası geçen yıl ihiyaç puan akademi beyaz kalem çözmüştüm onları bu yul yeniden çözdüm iyiydiler 2017 pegem yeni çözdüm o da iyi ağam kaç netin çıkıyo
-
@kubraguy o zaman seninde konular bitmiş niye stres yapıyon:)
-
@ddguy unuttum kaynaklarını
-
Bana akıl verin millet bak kaynaklarimi yazıyorum ben hukuk tan çok soru cozmuyorum sürekli konu tekrarı yapıyorum şimdi hukuk murat öğretmenin ders notları olan kitaplardan muhasebe numerus iktisat themis ve Murat maliye de murat
-
@aylin-yılmaz daha deneme çözmedim ki
-
@köyün-ağası biliyosundur kendini zaten
-
ben de yeni deneme alcam çıkyı mı 40 soruluklar hep 30 soruluk var bende
-
@köyün-ağası hiç sorma yaa hukuk gözümde acayip büyüyo.iktisat sözel kısmıda aynı sekilde.ben birde kpss dönemindede hukuku yetiştirememiştim. sadce anaya idare borçlar vardı.gerisi yoktu.oyle girdim.sadece onları yapmıştım.allahtan onlar dogru çktı. o yüzden hukuktan alt yapımda yok çok korkutuyor o beni.
-
@aylin-yılmaz ne desem yalan olur
-
@ddguy hukuktan soru bankası al yeter
-
@kubraguy puan kaç geldi
-
@aylin-yılmaz yaaa evet birde bu 40 soru 50dk problemi var. yetiştirebilirmiyiz ki sizce. ben geçen sene kpssde iktisatta bir soruda tam 25 dk uğraşmıştım.hukk yapmadıgım için vaktimi orda harcamıştım artık böyle bir şansımzda yok.ne yapcam hic bilmiyorum
-
@köyün-ağası ağam senin puan kaçtı
-
@köyün-ağası 80. benim muhsebem ve iktsatm iyi.onlar kazandrdı bana.gerci 4lü iktisatada çalşmamştım sınavda iktisattan sadece mikro makro yaptım.
-
Yenilen pehlivan gűreşe doymazmış. Yendi ya la beni:) bu yeni jenerasyon çok fena ya