Guydaş goy goy sayfası :)
-
Bi haber yapıldı diye umut bağlar hale geldim Allah sonumuzu hayr etsin
-
@ddguy memurlar.net kuru kuruya haber yapmaz biryerlerden duyum almış olmalı ki haber yapmış iki gün sonra ilan geldiğinde biz dedik ilan verdiler derler. Yani inşAllah bu söylediğim gibi olur
-
@guyan-gelmiş amin inşaAllah öyle olur ya
-
@guyan-gelmiş ilan gelsinde herşeyi onlar yaptırmış olsun
-
@ddguy bir de mesaj atıyorlar bana 1 kişi 1 kişidir gel sen de şuna yaz diye bunlar profilimi hiç mi ziyaret etmiyor
-
Yaptığımız çalışma memurlar.net'te de karşılığını buldu çok şükür kendisi dev aynasında görüp çabalarımızı küçümseyenler gelsin buda
http://www.memurlar.net/haber/649201/?utm_source=headlines Neytullah arkadaşımızın gönderisi.Kendisine teşekkürler bol miktarda
-
@Kutyler hocam nasıldı sınav? Ben gidemedim,2 deki alan sınavından sonra değerlendirmenizi bekliyorum:) çok üzüldüm 90 lira yatırıp gidemeyince
-
@niloya Söke Söke almaya çalışıyoruz ilanı vay arkadaş
-
Memurlardaki haberin altına yazılan yorumlara bakabildiniz mi? Biri neden sűrekli size ilan geliyo atanamayan mağdur őğretmenler nolcak yazmış. Şimdi ufak çaplı bir sinir krizi geçirip kaza sűsű vercem bekleyin;))
-
İibfliler mahfi hocayı çileden çıkarmış galiba
-
@köyün-ağası çileden bi maliye bakanı çıkmıyo
-
@bombiksmori her yıl binlerce kadro verilip 55 60 puanla atanıp bi de mağdur edebiyatı mı yapmışlar? Gülüyorum umarsızca
-
@aylin-yılmaz mahfi hocayla tatlıya bağladık bi an fırçalayacak dedim beni
-
@aycan bende istemsizce gűlműs bulundum:)
-
@ddguy aynen hocam ne günlere geldik böyle şaşıp kalıyor insan.
-
Şu haber olayından sonra siz umutlandiniz mi ya yoksa bi mutlu olan ben miyim
-
kek yaptımm been ben ben kek yaptım
-
hani köyümüzün adı ? nerde hani ? bide gece çıkmadan yazmıştım sabah görsünler diye
-
@niloya Hocam Genel yetenek,klasik ales tarzı,zorda vardı kolayda.İngilizce bence zordu epey.Yds'den aşağı kalır yanı hiç yoktu hatta daha bile eleyici sorular vardı diyebilirim.Alan ise 4-5 sene öncesinin kurum sınavlarına benzer nitelikte basitti epey.Kısacası benim anladığım Vakıfbankası,Sosyal akademik birikimden ziyade,sayısal yetenek ve üst düzeyde yabancı dil bilen adayları arıyor.Alan falan çok komediydi çoğu soru
-
@aylin-yılmaz neyli kek yaptın senn