Guydaş goy goy sayfası :)
-
@10sanli 15 yaşında bi çocuğum ben okuyacam ben ya düş yakamdan
-
@10sanli kim musallat etti 10şanlıyı başıma kimliğimi irdeliyor da irdeliyor :person_with_pouting_face_tone1:
-
@aylin-yılmaz sen dün kendin kaşındın bu 1, bana gönlün kimde dedin bende sende dedim buda 2 hahaha
-
@10sanli @ddguy nerde benim anam nerde bu @köyün-ağası nerde bu ahali ,10şanlıya kız bulun everin gitsin başımdan
-
@10sanli evladim kızın gönlü yok benim çocuğum küçük daha okuyacak büyük adam olacak o sen @bombiksmori yi al o hem hamarat hem güzel
-
@aylin-yılmaz bugün hedef bizi arkamizdan vuran @bombiksmori dir
-
ben niye böyle evlenmek için çabalayan biri gibi oldum yaa almıyorum hiçbirini vazgectim @ddguy
-
@aylin-yılmaz kizimmmmm kurtardık seni hadi bakalım anana teşekkür et
-
@10sanli bence de alma kimseyi başka kız buluruz sana işini eline bi al hele
-
#usulusul tagına mesaj atalım FOX haberin Tagı belki dile getirir.
-
@paretowilfredo siteye bi süre giremedik
Hayırdır siber saldırı mı -
@10sanli hesabını mi sildi
-
Arkdaşlar aklınıza geldıkce kahvevarasında
Memurlar betin haberini alıntı yaparak
Bakanı cb vaşbakanı etiketleyerek
Referandum öncesi sınav ilanına #EVET @naci_agbal yazarmısınız -
@ddguy silmiş , umarım benim bir katkım yoktur
-
@aylin-yılmaz yok yok senlik bişey değil sıkıntı yapma
-
Bastır Galatasaray ️
-
Bir bilgi yeni öğrendim mülkiyet hakkı ve miras hakkı sadece kamu yararı sebebiyle sınırlanabilir miş 3 4 farklı kaynakta karşıma çıkınca bu soru çıkablr ddm
-
Bir de tescil isteminin reddine karşı 8 gün içinde asliye ticaret mahk ne başvurulur-- bunu da denemede gördüm
-
kimliğinizi ifşa etmeyin srkdaşlar onsanlı diye yazan sahıs daha once orgutlenip gibe gidelim diye numaramı ıstedı sonra mevzu ozel hayata falan geldi derken benden yuz bulamadı hakkkarıde ögretmen sevgilim var dedi falan burdada bellikş başka arkdaşları rahatsız ediyor .ınanmayın içimizde dürüstlerde var boyleleride
-
@bahar hocam bizim burda konustuklarimiz hep goy goy ya yanlış anlaşıldık sanırım