Guydaş goy goy sayfası :)
-
@bahar bu dediğinin delili var mı? yoksa havada kalır ve töhmet altında bırakırsın karşı tarafı.
-
@lordking siz huzurunuzu bozmayin hocam. Vakit gecirmek icin yapilmis muhabbetlerdi ve kimse cidiiye almadi zaten. Bir kisi boyle dedi diye caninızı skmaya degmez. Hic takmayin kafaniza.
-
kımseyi tohmet altında bırakmam ister inanırsınız ısterse inmazsınız
-
@bahar ama hocam boyle yaparsaniz olmaz. Bakin asla bi olayi tek kisiden dinleyerek yargilamam ama iftira buyuk bi haktir. Bilin istedim. Belki yanlis anlamisimdir diye ufakta olsa bi acik kapi birakilmaliydi diye dusunuyorum. Direk yaftalamamaliydiniz.
-
yanlış anladıysam özur dılerim .
-
Peki o zaman. Bidaha bana özelden yazmazsan sevinirim bahar.
-
@bahar en azindan bunu yapmaniz hos bi davranis oldu. Őmer hoca adina ben tesekkur ederim.
-
@bahar kardeşim seni de onsanli yi da tanımam ama biz burda stres atmak için birbirimize takılıyoruz sen şimdi ister inanin ister inanmayin diyon biz bu adamla muhabbet ediyoruz kimseye bi terbiyesizligini bu sayfada konuşulan kadariyla görmedim ama sen bi anda çıkıp bi şey iddia ediyosun ben anlamadim
-
@kzxp sana özelden ne yazıyo ki hocam
-
sizin muhabetinize karısmam . ben olanı anlattım
-
@ddguy Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@kzxp sana özelden ne yazıyo ki hocam
kanıtlamamam gerekmiyoki. İster inanın ister inanmayın:)
-
@kzxp vallaha bu nasıl iddia dir ya ben anlamadim ömer hepimize takiliyo ki bizde ona takılıyoruz ki çocuk arada bi girip çıkıyo
-
@bahar baharcım sen muhabbeti yanlış anlamışsın kimliğimiz ifşa oldu şöyle böyle diye konuştuk ama bu sadece espriydi burdaki arkadaşların çoğu bir süredir tanışık ve şimdiye kadar hiç ciddi muhabbet olmadı aramızda
-
Baharın dedıgı dogruysa yazan kısı pek de masum degıl. sevgılsı olşan bırının bı kıza sevglşn varmı dıye sorması cok da etık degıl
-
sevgilisi kapat demiş hesabı kapatmış niye başka adla geri açmış .....ıkıncisi ben olanı anlattım kımı nıye karalayım hangı birinize iftira attım kı
-
Çerezimi aldım sizi okuyorum nihahaha
Guydaş guydaşa yapar mı yaa -
@Kutyler evlilik programlarındaki tartışmalar gibi oldu
-
@Kutyler Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
Çerezimi aldım sizi okuyorum nihahaha
Guydaş guydaşa yapar mı yaaHahahaah aynen dallas rüzgari esiyor
-
Arkadaşlar madem hepimiz gerginiz lütfen DURSUN İSTİFAAA yazarmısınız:)) enerji boşa gitmesin:D
-
@bahar arkadaşım senin bu ithamların nedeniyle açtı tekrar kız arkadaşı senin bu yazdıklarını okusa ne düşünür düşündün mü hiç? İnsanların hayatında nelere mal olacağınızı bilmeden durup dururken ne maksatla böyle bişey yazdın amacın beni düşünmeye sevk ediyor. Neyse ki sevgili grup arkadaşlarım @ddguy @bombiksmori @aylin-yılmaz @kzxp sağolsunlar ömerin kız arkadaşı girip bunları okuduğunda herşeyin saçma bir yanlış anlamadan ibaret olduğunu anlayacaktır. İyi ki varsınız canlar