Guydaş goy goy sayfası :)
-
@aylin-yılmaz Herkes birbirine yürüyormuş.Ayıp ayıp tüüuuu
-
lutfen aklınızı kullanıj bıraz mantıklı dusunun ...
-
@Kutyler çekirdeğin de var mı çok merak ediyorum
-
@kzxp Dursun Başkan adamdır,maddi imkansızlıklar var.Düzelecek umarım
-
siz dalga geciyorsnuz bn dalga gecmiyorum gercegi soyluyorum
-
Önce bir sürü şey söyleyip sonra ister inanın ister insnmayın demek çok doğru gelmedi bana.İnsanların sevgilisinin olması demek karşı cinsten kimseyle muhabbet edemeyeceği,arkadaş olamayacağı anlamına gelmez ki.kimse kimseye tapuda şerh düşmüyor sevgili olunca:) esas mesele zaten sevdiğin insanın kendisine iyi gelen insanlarla vakit geçirmesine sevinmek,saygı duymak.Oldu ki size hayatınızda biri var mı diye sordu,bu soru gayet normal bir soru değil mi? Yani bunda tutup da sizin iyi bildiğiniz insan şöyle şöyle demeyi gerektircek,kalp kırcak bir mevzu yok.Hem de her insanın iyi olma zorunluluğu da yok.Baktın muhabbeti sevmedin engeller geçer gidersin.hem bir insan birine kötüyken başkalarına iyi olabilir.Genellemek sakıncalı.Hoş değil hocam gerçekten.
-
Vay be şöyle benim halimden anlayacak iibf'li bir sevgilim olsaydı keşke
-
Belki sevgilim var mı sorusunu buluşup gibe gitmemiz uygun olmaz diye sormuştur olamaz mı ister inanin ister inanmayın diyon göster kanıtıni bizde inanalim o halde
-
kımseye ispat külfetim yok isterse inazmazsınız .sözum ona erkek savunucuları ....size hiçbişey demiyorum .
-
@Kutyler Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@kzxp Dursun Başkan adamdır,maddi imkansızlıklar var.Düzelecek umarım
Arkadaşım germe beni germe:D Ünalın transferleri olmasa şuan düşmemeye oynuoduk:)
-
@bahar tovbe Allahım gece gece kimseyi savundugumuz yok arkadaşım ister inanin ister inanmayin demekle olmaz bu iş
-
@bahar senin varlığın çelişki arkadaş hem diyosun ki tanımadığın kıza nasıl sorarsın hayatında kimse var mı diye hem de tanımadığın adama numaranı veriyosun. Ne işsin anlamadım daha fazla batmadan özrünü dile istersen
-
gibe gidecegşz ankara grubu olurturcam dedi evet benim saflığım
-
@bahar sen şimdi bize de laf soktun sözüm ona erkek savunucusu nedir ya ayıp ayıp
-
hepiniz onun avukatı olmuşşsunuz
-
@bahar ya bırak. Safmış safa bak hele
-
@bahar at ekran fotosunu göster kanıtı ömeri ben yerle bir etcem
-
Bende erkeğim lütfen benide savunun:))
-
adam a ben diyorum ki sevgilin varsa niye bana aıleni oklunu bahsedşyoersun ben dedim bu nasıl etikmi diye
-
Yav herkes gergin gençlik harap oluyo duy sesimizi artık naci ağbal duy