Guydaş goy goy sayfası :)
-
Arkadaşlar biraz daha sakin olmaya davet ediyorum sizleri. Sinirlerin gergin olduğu şu dönemde birbirimize nezaket göstermek en iyisi. Tartışmanın büyümemesi adına yazıyorum, bunun dışında gerekli tedbirleri forum kurallarına göre uygulamak durumunda kalmak istemiyoruz.
-
rahatsız ettiğim için diğer arkdaşlardan özur dilerm sadece kendi savunmamı yazmaya caşıltım amacım kımseyı kırmk degil di tekrar özur dilerim
-
@bahar Estağfirullah
-
@kzxp valla kafan güzel he senin
-
-
@ddguy bana esrarkeş mi demek istedin?
-
@bahar hocam size son derece yumusak konustum ama " erkek savunuculari" ne demek?? Inanin cok ayip ettiniz. Űstelik ispat iddia sahibine aittir. Uslubunuz cok bozuk.
-
ozur dilerim uzerime yuruyunce herkes biraz gerildim afaedersiniz karsı tarafı tanıyorsunuz belki ama beni tanı ıyorsunuz beni iftira ile sucluyorlar
-
@kzxp onu mu anladın kafanın güzel olmasi için Esrar mi gerekli
-
@bahar hocam biz iki tarafı da tanimiyoruz biz senin iddianın doğruluğunu öğrenmek isterken oklari hepimize çevirdin
-
@ddguy bilmem. başka neler var:)
-
belki kendimi yanlış izah etim ama benim uzerime cok gelindi .ben sakin bir ınsanımdır normalde derdim ne ki tartışma acayım burda
-
@bahar bakın bi insanın muhabbet tarzi sizi rahatsiz ettiyse bunu o kisiye " uslubunca" ifade eder muhabbeti orada noktalarsiniz. Kalkipta aylar sonra son derece cirkin bi ithamla bunu ifşa etmezsiniz. Velev ki soyledikleriniz dogru olsun.. Bu durumun ifade tarzi asla ama asla bu degil. Biraz fevri bi yapiniz var ya da ben oyle anladim. Bence bundan sonra bes kere dusunup bir kere konusmalisiniz.. bi tavsiye
-
Telefonda konusuyodum cevap yazamadım kbakmayın. Şimdi yazıcam. Ben Gib'e gitmek için genelden yazmıştım bana bu arkadaş döndü. Hatta ben başta erkek sandım bunu nick'i azimligenc idi. Neyse numarasını aldıgımda bana mesaj attı işte puanın kaç, nerden mezunsun cart curt. Daha sonra bana bi sağlık sıkıntısı oldugunu ama cok sükür geçtiğini söyledi bende üzüldüm ama soramadım işin aslı, kanser fln sandım neyse bu muhabbet devam ederken gib'e gidicez ama benim kız arkadaşım bunu sıkıntı yapmaz çünkü o medeni biri güzelce söylerim anlayısta gösterir, sevgilisi olur bişeyi olur başım belaya girer ya da ben sebep olurum diye erkek arkadaşın var mı diye sordum yok dedi, bana sordu bende evet kız arkadaşım var hemde uzun yıllardır var dedim. Sonra kız arkadaşın varsa gib'e bulusup gitmemiz etik değil dedi bende sen bilirsin dedim. Olay budur arkadaşlar. Ha şunu da söyleyeyim ben yemek yiyodum aycan bana olum forumda bi kız senin hakkında sacma sapan bişeyler yazıyo diyince tekrar hesap açmak zorunda kaldım cevap için. Onun dışında benim kız arkadaşıma yalan söyleyecek bi durumum yok ondan gizlide iş çevirmem.
-
@lordking alkışlıyorum seni .kısa ve net
-
Arkadaşım bu yazdıklarım dogru mu bana onu söyle? @bahar
-
Bence artık bu konuyu kapatalım.
-
Kaos beni inanılmaz motive ediyor. Yaşasın kaos be kaos şu ülkedeki en keyifli şey
-
Gördüğünüz gibi kendisi de yazılanları dogruluyo. İyi ki de bulusup gib'e falan gitmemişim bide gitseydim neler olurdu. Bundan sonra da gib işi benden geçer dostlar. Ben dersime bakarım. Bundan sonra da benim hakkımda konusmazsa eğer bu arkadaş sevinirim. Herkese iyi çalışmalar
-
Hesap silindi ve konu kapandı.. eline ne geçti műbarek..