Guydaş goy goy sayfası :)
-
Herkes gergin birbirimize değil sayın bakanımıza saralım durmadan etiketleyip kadro isteyelim
-
@miss-smith bu enerjiyi farklı mevzulara aktaralım:)
-
tgrtye yazcaz 12 de yarım saat vaar
-
@bombiksmori evvvetttttt... Memurlar net haber yaptı diye içimde kardelenler açtı.
-
nerdesinizz @köyün-ağası @pomak @LUCASS tgrt grubu
-
geçen demet akalına yazdım, dönmedi bana. biz demetin küçüklüğünüde biliriz ama çok değişti çok:(
-
@miss-smith mevsime uygun olarak kardelen benzetmesi yapmanız pek hoş oldu;))
-
@kzxp ben icmeden sarhoş olanlardanim
-
@ddguy belli oluyor:)))
-
@kzxp demet akalın size ne yazsın hocam ya:)
-
-
@kzxp Allah aşkına demet sana ne yazacak
-
Dostlar hakkınızı helal edin bu hesabımı da siliyorum. Rahatsızlık için kusura bakmayın. Bişey olursa Aycan bana ulaşır o benim elçimdir. Kendinize iyi bakın mutlu olun gülün eğlenin. Herkese iyi çalışmalar iyi geceler
-
@kzxp her konuya cevap veriyor Bugün ki haberleri oku görürsün @bombiksmori
-
sizeede yaranılmıyo:s kadının sosyal medya gücü yüksek. ergenleri anında bakanlığın önüne yığıp ilanı verdirtebilir bence...
-
@lordking sizde kendinize iyi bakin hocam.aycandan hayirli haberlerinizi aliriz insallh. Sevdiceginizle mutluluklar:)
-
@lordking Siz iyi olun da Allah aşkına sen de burda olmayıver nolcak
-
Benim başıma hiç böyle atraksyonlu şeyler gelmiyo ya valla biride bana musallat olsun falan ben de istiyorum neden beni bulmuyo hiç hayatıma heyecan gelir birazcık Ömer baba gitme be ne güzel makara yapıyoruz işte şurda kız arkadaşı da okuyorsa eğer Ömere gelen bütün saldırıları köyün komiseri olarak savuşturacağıma söz veriyorum. Diğer şahsın adıda bahardı heralde onu da burda istiyorum o da katılsın aramıza böyle çamur at izi kalsın şekli olmadı yani
-
atama isteyen tweetleri yayınlıyorlar arkadaşlar hadi yazın
-
Benim köyümün direği @köyün-ağası nerde ya