Guydaş goy goy sayfası :)
-
@kzxp sende yeminle dalga makinesi oldun he
-
bir ay önceydi keske silmeseydim aptal kafam
-
@bahar için eksileme kampanyası başlatıyorum haydi herkes eksiye insan rahatlıyo valla
-
gergin deyilim ceza hukuku calışıyorum aynı zamanda hakkımı savunuyorum kısa ve net
-
@bahar hadi kızım hadi senin karşında saf yok senin gibi saflar ancak inanır söylediklerine
-
@bahar iyi de gibe gitme işini biz 1 ay önce konusmadik bunun bi konuşması geçti kimseden ses çıkmadı iptal ettik hatta yine bu iddia ortaya atıldı gidelim diye yine kimseden ses çıkmadı kaldı
-
@kzxp senin de savunulacak günün gelsin savunmayan top olsun
-
cenenizi yormayn size gy goy lazım oyle birisi olunca işinize geliyor degilmi
-
eksileyın umrum dışısınız
-
@aycan Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@bahar için eksileme kampanyası başlatıyorum haydi herkes eksiye insan rahatlıyo valla
ben buna katılmam. çünkü olayın içeriğini bilmiyoruz belki haklıdır kız. Ki durduk yere niye iftira atsın bundan çıkarı nedir diye kafamda bi soru işaretide var yalan yok.
-
@kzxp katılıp katılmamak senin taktirin hocam saygı duyarım hocam. Bu çocuğu bildiğim için konuşmalardan haberim olduğu için ben bu kadar rahatım yoksa ben de durduk yere kimseyi suçlamam
-
benim bunda çıkarım ne .bende sizler gibiyim kimseye kırıcı olmak istemem terbiyesizlik etmekte.hesabını sılmış adı gecince bende olanı yazdım sucmu işledim hakkınızamı tecavüz ettim
-
Bırakın gençler birbirine yuruduyse ne olmuş ders çalışa calisa morona bağladı herkes yeminle
-
herkes uzerime yurudu belki sızn aranızda o muhabet geçmedi
-
@bahar sen kendi kendini doldurmuşsun yavrucum yanlış anlaşılma olmuş diyip geçiştirilecek bir mevzuyu sen bu hale getirdin. Konuşmalarınızdan haberim var bizim oğlanın bi hatası olsa var derim erkek işte yapmış bi öküzlük derim ama yok. Sen olayı bu boyuta taşıdın
-
@aycan yani birebir tanımadğm için bende böyle düşünüyorum.
-
bunun yapan A ya da B bir erkekte için hoş bulmadığım davranış biçimi ...bunuda sizlerle paylaşmak istedim amacım ne iftiara ne başka bişey
-
Şu konuşmalar okunduğunda neyin ne olduğu ortada,fazla söze gerek yok
-
@kzxp anlıyorum hocam saygı da duyuyorum
-
Neyse konuyu kapatıyorum burda:) Kızlar bana dm den yürümeyin annem çok kızıyo lütfen:D