Guydaş goy goy sayfası :)
-
esprı amaçlı konusmus olabilirsınız de sahsın gercek yuzunu soylemek ıstedım iyki kapatmıs adını gördukce sınır oluyordum
-
@bahar hocam emin misiniz ya. Biz birebir tanısmasak da burdaki arkadaslarla guzel bi sohbet ortamı kurmustuk. Ben cok sasırdım sőylediklerinize..@aycan hocam siz de biseyler sőyleyebilir misiniz acaba?
-
kesınlıklev eminim
-
bugn icra çalıştım bu ders ınsanı ne kadar çok yoruyor yahu....
-
Bi dk herkese selam ben 10sanli yani öncelikle sunu bi belirteyim benim sevdiğim biri ve kız arkadaşım olan biri hep vardı, ölene kadar da var olacak, kız arkadaşımın isteğiyle hesabımı sildim dogrudur, burda ki herşey goygoydur bunu bilen arkadaşlarda bilir,aylin kardeşimde bilir. bombiksmoride bilir, allahım nasıl insanlar var ya delirecem. Salak salak insanların bu foruma üye olup insanların hayatına leke düşürmeside ayrı bi şerefsizlikten başka bişey değil.
-
@bombiksmori hocam açıkçası @bahar arkadaşın birkaç hususta yanlış anlamaya kurban gittiğini sanıyorum ömeri tanırım dediği gibi yıllardır hayatında olan biri var ve o kişiye yürekten bağlıdır bunu da biliyorum ortada bir yanlış anlama olduğu kesin
-
Gib'e gidicez diye numarasını aldım evet ama gitmek bitürlü nasip olmadı bunu sizde biliyosunuz, benim hakkaride kız arkadaşım var ögretmen kendisi dedim muhabbet arasında, sonra bana o zaman konusup gib'e gitmemiz etik değil dedi bende sen bilirsin dedim. Olay budur. Burda dönen goy goyun ne oldugundan bihaber gerizekalılar yüzünden gülmeyi unutyoruz. Bundan sonra da zaten kız arkadaşımın isteğiyle girmeyi düşünmüyodum daha da girmem. Hakkınızı helal edin. Böyle şerefsizleri de aranızda barındırmayın. Bu hesabım hep açık olacak bekliyorum cevap.
-
kendi savunman kendini göstriyor .tartışmicam
-
gib e ne zaman gıdeceksnz
-
Gitmiyom hocam gib'e mibe bu saatten sonra @İnmyheart
-
@lordking
-
Kendi savunman kendini gösteriyor derken yani arkadaşlar sunu kastediyo benim kız arkadaşım var, ben burda ne bombiksle, ne aylinle, ne aycanla ne ddguyla muhabbet edemem onu kastediyo. Benim söylediğim yalan herhangi bişey yok yani. Olay sanırım açıklığa kavustu. Sen git bi beynini fosillerden arındır öyle gel. Hadi yol al burdaki insanların keyfinide bozma, ben kız arkadaşım istedi diye hesabımı sildim. Sen kim olup eşşek kadar insanı töhmet altında bırakıyosun lan.
-
@bahar bence sanal ortami bu kadar takmayin yani. Bu gruptaki arkadaslar kendileri sakalasarak konusuyor o kadar bence. Hem birini rahatsiz etse herkes farkederdi
-
terbiyesiz....
-
@aycan şőyle bi durum var hocam. Birbirimizi tanimasak da az cok bi fikir sahibi olduk. Őmer hocam biraz daha muhabbet etmeyi seven biri diye tűm sőylediklerini dikkate almadik heralde. Bahar arkadasa dorwk suclu demek istemiyorum zira yapim geregi olaylari tek kisiden dinleyip yargilama yapamiyorum. Ama buyuk bi yanlis anlasilma var ortada. Bizim muhabbetimizi ciddiye almis olmali.
-
Olayınızı karışmaz kimse ama bence kelimelere dikkat edebiliriz diye düşünüyorum.
-
@aylin-yılmaz Cevap versene ben sana söylemedim mi anlatmadım mı kız arkadaşım var cok seviyorum demedim mi. Sanki biz buraya köy mü kurduk arkadaş şakalaşıp eğleniyoruz ne oldugu belirsiz salaklar muhabbeti bilmeden huzurda bırakmıyolar.
-
@lordking hocam siz baskalarina bakip uslubunuzu bozmayin. Hakliyken haksiz konumuna dusurmeyin kendinizi. Belli ki bahar arkadas fazla ciddiye almis. Bide bizim bastan beri suregelen muhabbetlere yabanci olup sadece son bir iki sayfayi okuyunca farkli bi anlam cikarmis. Ama yanlis bi durum olsa bizde farkederdik heralde.
-
Neyse arkadaşlar kusura bakmayın. Bidaha da girmicem buraya. Kendinize iyi bakın huzurunuzu bozmayın saygılar.
-
ika önce
siz gibe gideceginiz kıza hayatında biri varmı diye sorarmısınız heleki sevgiliniz de varsa.bu muhabetlere girermisiniz bu etikmi sizce ustelik tanımadogınız bır kız bu