Guydaş goy goy sayfası :)
-
Poyraz Karayel kırk yılın başı bir işe yaradı:) iyi geceler cümleten
-
@aylin-yılmaz küstüm işte sana da
-
yap şu kıza bi foto aylin:)
-
Tamam da yayınlayin bizde yüklenmeyelim. Bir mesaj yerine 40 mesaj atmak zorunda kalıyoruz. Zannediyor ki mesajımı yayinlamayip benim mesaj almaktan vazgecirebilecekler.
-
@köyün-ağası he geçmiş olsun gari yarın kendime çok ciks bi foto yyaparım ben istemem artık
-
yeni yazıyı yayalım hadi ağa o fotoyu sen yapıcan
-
Arkadaşlar yeni yazımızı söylediğimiz gibi TY olarak kaleme aldık. Geçtiğimiz yıllarla ciddi bir karşılaştırma yazısı oldu. Bu sene olan mağduriyeti içtenlikle ifade etmeye çalıştık. Dediğimiz gibi yazının yayılması hepimizin elinde, link vermeden de bunu sağlayabilirsiniz. Bir de google aramalarında yazıyı yukarı taşıyan şey de yazı isminin aranarak, bulunup tıklanması. Sonra yazı neden tırmanmıyor, bu şekilde kimse farketmez diyen arkadaşlarımızın bilgisi olsun.
-
@aylin-yılmaz ayıpsın yarın yaparım bi tane
-
@Şakir yarın 50 şer tweet atalım da bıksınlar bizden iyice
-
@köyün-ağası tweette etiketlediğimiz insanlar nasıl bıkmıyo hayret ediyorum engellemiyorlar da ben olsam bıkardım
-
@aylin-yılmaz danışmanları bakıyor onlara yarın 20.00 de aynı kişilere yazalım
-
hadi hayırlı geceler ben kaçtım
-
@köyün-ağası ben her gün en az 30-40 atıyorum sunun sırasında 50 e ne kaldı ki.
-
Niloya bizi tekrar diriltti
-
bu akşam etkinlik yapmak isteyenler bana acil ulaşssın
-
-
-
@John-Nash sana ilk bu işe niyetlendiğin gün de söyledim bu işlerde başarılı olabilmek için somut bir platform oluşturulması gerek.Buradaki arkadaşlarda farklı illerde yaşadığı için istenilen başarı yakalanamıyor.Bu platformun kurucuları da şuan uzman müfettiş olanlardan ve kapalı kapılar arkasında görüşmeleri başarı olarak kabul etmeyen objektif olan insanlardan oluşmalı.Ama nafile iibf olarak kapalı kapılar arkasında bilgi toplayıp kendimizi bir halt sanan aciz bir toplumuz.Ama vereceğiniz mücadeleye sonuna kadar destek vermeye hazırım.
-
@John-Nash hocam sende niye vazgeciyo hemen özele yazdım
-
@John-Nash biz etkinliğe her Daim varız yeterki etkinlik olsun sıkıntı yok hocam yap planı bize de yeter vazgeçme