Guydaş goy goy sayfası :)
-
@John-Nash etkinliğe varız her daim
-
@niloya hocam diğer guy başlığında bugün ilan gelecek demişler bi bilginiz var mi
-
@aylin-yılmaz @köyün-ağası gençler @john-nash etkinlik yapalım diyo geri dönüş yaptınız mı
-
@d..dguy biz her zaman hazırız
-
@köyün-ağası siz kimsiniz bayım sana küstüm demi ben
-
@d..dguy daha ordamısın
-
@köyün-ağası bu dayı kim ya saldirmissiniz tartışma devam ediyo mu
-
@d..dguy kurumiçiuzmanlığa HAYIR dediğim için dayı bana saldırdı önce yazıyo siliyo sonra yine yazıyo amca oyun oynamak istedi bizde oynadk
-
@aylin-yılmaz dayı nin yazdıkları efsane zaten okudum güldüm baya
-
@rozza ben tee 2015 28 kasım listede adımı göremediğim o uğursuz geceden bu yana her ayın başı,ortası,sonu düzsnli ilan bekledim:) martta yeniden gelcek dediler o vakit çakalaga vardı falan.Bir sonraki mart geldi halen ilan yok.Artık diyorum ki Guy seni beklemek güzel şey umutlu şey:) Duyumlara inanmak artık beni yıprattığı için inanmayı bıraktım:)
-
@aylin-yılmaz biri de bana sen kısa don giyerken ben 90 alıyodum kpssden kardeş yazdı:)
-
@niloya Oha e tabi biz çocukken girdi bunlar kpss ye aldılar P3 den 74 75 i atandilar yani ki geçmiş sınav sorularını lise çocuklarına versen onlar da çözüyo
-
@d..dguy bu uslüpla siz uzman da olmayıverin artık dedim özür dilemiş eksik olmasın
-
Akşam tuprul koçer açıklıcak kurum içi uzmanlık mevzusu bize yararlı mı zarar lı mı ???
-
@miss-smith bizim için olumluda olabilir bu kadar ses çıkardıklarına göre kurum içindeki personel eksikliği artık göze batmakta ve personel konusunda bir adım atılacağını haber vermekte.Bakan da bunların sesinin kısılması için bizim için guy sınavı açabilir.
-
Cengiz yavilioğlu
Bugün
Saat: 18:00'de
ÜLKE TV'de
"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini" konuşacağız. -
@guyan-gelmiş tuğrul koçere güvenirim akşamı bekleyelim
-
@niloya onun fotosunu çekip üzerine atarlı şeyler yazmış kendini kahraman ilan etmiş
-
@aylin-yılmaz bak sen amcalara hem özür diliyor hem kahraman:)
-
Akşam bizim etkinliğin yanında,hazır tweet atarken yenimahalle belediyesine fethi yaşar a da atarsanız,macunköy barınağının küpeli köpeklerinizi toplayıp çeşme dahi olmayan yerlere attığını yazarsanız çok mesut olurum arkadaşlar