Guydaş goy goy sayfası :)
-
@pomak aynen bende hiç puan işine girmiyorum genel seyler sorular varsa ya cevaplıyorum yada soruyorum.
-
juventus barcelona maçını izleyen var mı ?
-
@hgrotius ben izledim, barcelona yı sevmem dün acaip bir mutluluk kapladı içimi
-
Ne sayfaydin be arkadas en populer 3 sayfa icinde yerini koruyosun hala bundan guzel miras mi olur
-
Şimdi konuşun asıl Ne olacak vaziyetler
-
Şöyle bi eski sayfalara baktım da 'hey gidi günler 'dedim..varımız yoğumuz bi ümidimizdi onu da aldılar...
-
@bombiksmori Hoşgeldiniz hocam. Yokluğunuz fark edildi.
-
@Phoenix eksik olmayın hocam gönül isterdi ki " çok şükür bu defa oldu" diyerek dönüş yapalım ama nasip:)
-
@bombiksmori Allahim gozlerime inanamiyorum sen nerelerdesin topragim ya
-
@aycan hocamm nasılsınız:)bir müddet ara vermiştim belki dönüşüm muhteşem olur diye lakin olmadı;)
-
@bombiksmori cok sukur iyiyim hocam sizi gorunce bahtiyar oldum uzun zaman oldu gorusmeyeli. Eski bir dostu gorunce yuzunuzde tatli bi gulumseme olur ya su an oyleyim iyi ki geldiniz tekrar nasipten otesi olmuyor hocam sikmayin caninizi
-
@aycan soğulun hocam inanın bende şu an öyleyim;) listeyi ilk gördüğüm an fazlasıyla müteessir oldum ama geçti. Baya tanıdık bi his çünkü:) sizin oldu mu peki?
-
Edip dağılmış iyice. İlan geldikten sonra foruma aniden bastıran kalabalık arasında kaybettik birbirimizi..:)
-
@bombiksmori Oldu şükür hocam ama daha başlangıç henüz bisey kazanmis degilim o yuzden bakalim sinavi bekliyorum bizim ekip diger sayfaya kaydi onlara burdan cagri yapalim @aylin @ddguy @miss-smith @köyün-ağası @kzxp ve yeni goy goyculardan @karakalpaklı yi da piste davet ediyoruz
-
@aycan çok sevindim hocam hayırlı uğurlu olsun:) demek yeni goygoycular dahil oldu aramızda sevindim. Özlemişim ya eski sayfaları okuyup moralimi düzelttim:)
-
@bombiksmori teşekkür ederim hocam çok daha güzelleri sizin olsun inşallah sinav surecinde yaprak dokumu yasadik ama su yaziliyi atlattiktan sonra toparlanip yine gecenin ikilerine kadar goy goyumuzu yapariz taze kanlarla birlikte
-
@aycan bende alese gircem pazar günü. Girmediğim bi sınav kalmasın istiyorum:) sizin de çok az bi vaktiniz var. Hayırlı güzel sonuçlar alırsınız inşallah:) sonra goy goya dewam
-
Alışmak istemiyorum buraya ders çalışmalıyım
Çizkekçide gelmiş nasılsın @bombiksmori -
@köyün-ağası iyi diyelim de evrene mesaj olsun hocam:) siz nasılsınız?
-
Hiç bir değişiklik yok bıraktığın gibi aynı oda aynı masasa halen oturuyorum