Ruh eşini bulamamış iibfliler
-
gss primi dışarıdan yatırıldığı sürece kişinin ruh eşini bulması zor görünüyor :))
-
@möözun takip ediliyoruz.
-
@merve06 ruh işimi bulayım da ruh eşimi bulamasam da önemi yok.
-
@agor fıkra çok iyi. ibretlik.
-
@james-buchanan ne diyeyim hocam bu girecegimiz son mülakatlarımız olur da emeklerimizin karşılıgını alırız inşallah.
-
Ruh sağlığınız yerinde ise şimdilik bir problem yok demektir. Gerisi kendiliğinden şekillenir, siz hiç merak etmeyin.
-
Ruh eşim Volvo XC90 , 2018 ..
Onu bi alırsam herşey daha kolay olacak gibi görünüyor -
@merve06 son olur inşallah...
-
Başlık şahane ve evet ruh işi> ruh eşi umarım ruh işi listeleri ruh eşinden önce açıklanir da kurtuluruz şu süreçten
-
@mbguy hangi duyum hocam
-
@biriibfli hocam bu başlık 2 sene önce açılmış, ilk sayfada biri guy ilan duyumu yazmış arkadaş yeni sanmış, çok eğlenceli başlık olmuş
-
@falanfilan anladim hocam
-
@falanfilan valla nasıl utandım anlatamam Hocam
-
@mbguy hahaha hocam utanmayin herkesin başına gelir, ben önce başlığa şaştım yorumları okuyunca zaten ne zaman yazılmış o sıra gülmekten dikkat edemedim sonra anladim
-
@proust ben şu an Nissan Micra Suzuki swift bile tavım
-
Her atanan henüz atanmayan birini alırsa bu iş çözülür bir iibfliyi ancak bir iibfli anlar kpss kurum sınavı mülakat elenme sonra tekrar kpss kurum sınavı mülakat döngüsünde yanınızda olan her zaman yanınızda olur
-
Ruh eşimi bulmak için KPSS'den en az kaç almam gerekiyor pardon atanmak için diyecektim, konu başlıkları karışmış...
-
Bu başlık beklenilen ilgiyi görmemiş Ruh işi dediğiniz gibi ağır basmış
-
@mbguy ama duyumu doğru çıkmış arkadaşın 2 önce 3000 guy alınacağını duymuş dediği gibide 2000 + 1000 kişilik ilanlar geldi asıl önemli soru şu ki bundan sonrası 'ne olacak
-
Agam ruh eşi de ne ola ki?