BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@kurupilav hocam referansı arananların olduğunu mu öğrendiniz?
-
@paretowilfredo sanırım torpil demek istiyorsunuz. O zaman bu hayal de buraya kadarmış demek ki. Herkese iyi geceler. Teşekkürler
-
@ezop Her yer için geçerli olan prosedür dostum bu. Umutsuz olmaz. Bu oranın düşük olduğu ortamda liyakatin işleyeceği kişi sayısı artacaktır.
-
@Azure evet murakıplık mülakatına giren bir kişiden birebir olarak hatta mülakat günü referansının arandığını duydum..Ama bu platformda referansı aranan oldumu diye soranda çok oldu ya bu kişiler benim gibi başkasının referansının arandığını öğrenip sordular yada kendi referansları arandı bilemiyorum gerçi foruma kaç kere yazılmış bu konu hakkında aktif olarak takip edenler içinde referansı aranan olsa yazardı heralde...bunlar hep işsizlikten oluyo işte kuruyo insan ️
-
@kurupilav benim referansım aranmadı, yazdıklarınızı okuyunca e insan bi ümitsizliğe düşmüyor değil. Ama açıklanana kadar belli olmaz. Biraz teselli ama iyi düşünmek istiyorum. Önümüzdeki haftalarda bir an önce açıklarlar umarım, biz de önümüze bakarız.
-
@Azure kardeşim kusura bakma kimseyi ümitsizliğe düşürmek istemezdim niyetim o değildi sadece merak ediyor insan o yüzden sormak istedim..umarım dediğiniz gibi çabuk açıklanır bizde böle şeyleri fazla kafaya takmamış oluruz..
-
Arkadaşlar o kadar haklısınız ki şuan takasbank mulakatına girdim en zorlayıcı soru madem bddk sınavı geçtin neden buradasın oldu. İnsanlara süreci anlatmak ve anlamalarını beklemek çok zor. Ben de isterim hepimiz için en iyisi olsun ama kurumları beklerken eldeki imandan mı olalım ve bunun tek sebebi sürecin bu kadar uzun sürmesi 2 ay oldu mülakat yapılalı. Haliyle herkes beklenti içerisinde ama bu durum diğer iş imkanlarını da baltalıyor. Umarım gönlümüzce olur.
-
@oguzhan24 iman değil imkan olacaktı.
-
Arkadaşlar son enflasyon zammı ile bddk maaşları ne kadar olacak bilgisi olan var mı?
-
@Azure 4100 X (1+0,068) gibi bir şey olacak herhalde tam ne kadar yüzde zam alınacak bilmiyorum küsüratı salladım.
-
Degerli dostlar, 1-15 Temmuz duyumunu revize etmek durumundayim. Sorusturmalar devam ediyormus. Malesef biraz daha bekletecekler gibi. Su kadar ki, yazdiklarim benim yorumum degildir. Tamamen beklemenin ne kadar zor oldugunu bildigim icin yaptigim paylasimlardir.
-
@Gregory-Mahmut aciklandiktan sonrasi cabuk baslatir bu benim dusuncem. Temmuz sonuna ise zor dendi bu da duyum.
-
Güvenlik soruştrmalarını mülakatı kazananlara mı yaparlar yada tüm herkesemi yapılır ? Bilgisi yada fikri olan varmı acaba ?
-
@kurupilav Önce mülakattan geçenleri belirleyip sonra güvenlik soruşturması yaparlarsa, mülakatı geçenler arasında soruşturması olumsuz olan adaylar çıkma ihtimalinde yeni bir soruşturma yapmaları gerekir. Bu da süreci uzatabilir. Kişi sayısı az. Ayrıca mülakata katılan herkesten güvenlik soruşturması için belge istediler. Benim fikrim, her adaya güvenlik soruşturması yapıldığı yönünde. Tabi bu sadece bir öngörü, ülkemizde var olan olağanüstü durum gereği süreçler farklı işliyor. Kim bilir belki de mülakata katılan herkesi alırlar, ne de olsa ilana çıktıkları sayıdan daha az kişi mülakata kalabildi ️
-
@pow3rtech arkadasin dedigi gibi, eylulu bulur gibi beklemek lazim. Biz yanildik bu mevzuda. Daha dogrusu kurumun dedigi ile yaptigi tutmadi mulakat surecinde. Mit,emniyet, il arastirmalari yogun belki de.
-
@best_effort hocam eylülü bulur diye duyum mu aldınız? Temmuz olmasa bile Ağustosta açıklarlar diye ümit etmiştim.
-
Arkadaslar eski sistemle yeni sistem arasinda ise basladiginiz zaman bakimindan birsey farketmiyor. Hemen sonuclar aciklansaydi da, aciklanmasaydi da biz asagi yukari ayni zamanda ise baslardik. Aradaki fark sadece sorusturmadan sonra sonuc aciklanmasi. Yani demek istedigim kazandiginizi ogrenseydiniz yine sorusturma olacakti, yine ise baslamaniz gecikecekti.
-
@pow3rtech hocam haklısınız. Ama keşke önce sonuçları öğrenebilseydik, olumlu olduğunu bildikten sonra işe başlamak için beklemek o kadar zor olmazdı. Olumsuz olduğunu öğrenince de yolumuza bakardık. Böylesi sıkıntılı. Mülakatı geçenler arasında soruşturması olumsuz olanların çıkma ihtimaline karşı önce soruşturma sonra açıklama yapmayı tercih ettiler sanırım.
-
Günaydın herkese, referansı aranan var mı? Herhangi bir bilgi edinen?
-
@catology sizin referansiniz aranmis mi ? Arkadaslar çalıştığı kurum aranan var mi peki?