BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Son 3 aydır ençok girdiğim iki site birisi bddk diğeri bu sayfa
-
Stres sıkıntı.bıktım.
-
@mcneil murakıplık ve uzmanlıklardan toplamda 126 kişi mülakata hak kazanmış bunlardan 26 kişi gelmemiş olsa 100 kişinin güvenlik soruşturmasının çok sürmemesi gerek ağutos itibariyle 2 ay olacak
-
@lawer12 en son bddk uzman yardımcılarının mülakatı oldu, yarın itibariyle son mülakatlar üzerinden tam 2 ay geçmiş olacak. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması için yasal süre 60 gün. Bekliyoruz... Eylüle kalmasa keşke Ağustosta açıklasalar.
-
@Azure güvenlik soruşturma evrağını haziran ayının ilk haftası aldıkları için ben süreyi ona göre düşündüm. Ama inşallah dediğin gibi o 60 günlük süreye riayet edilir. Edilirse ağustosun içinde açıklanması lazım.
-
Btk nin forumunda 4-5 ayda anca açıklandı demişler. Güvenlik soruşturması beklediğimizden uzun sürebilir.
-
Yakın zamanlarda yeni bir duyum alan var mı? En son duyum eylülde açıklanması üzerineydi.
-
@nt 6 aylık bir süreç güvenlik soruşturması, 2 Ay geçti 4 ay kaldı inşallah en kısa zamanda açıklanır
-
@criminalawyer duyum mu aldınız? 6 ay epey uzun. En son eylül diye duyum alınmıştı.
-
Bir arkadaş kurumu aramış biten güvenlik soruşturması olduğunu söylemişler ve az kaldığını hepsi bitince açıklayacaklarını söylemişler.
-
Güvenlik soruşturması ortalama 2-3 ay sürer, 6 ay değil. Tahminime göre Ağustos sonu Eylül başı açıklanır.
-
@catology BTK 4, 5 ayda açıklamış, 6 ay maksimum süre. zaten Bddk sözlüyü geçenleri çoktan belirlemiştir diye düşünüyorum .. inşallah dediğiniz gibi kısa zamanda açıklanır
-
EPDK 20 kişilik alım için en son mülakatını 26 mayısta yapmış, bugün de sonuçları açıklamış. Biz sayı olarak daha fazlayız ama BDDK da inşallah yakın zamanda açıklar, umutluyum.
-
@Azure güvenlik soruşturması yapmışmı hocam bilginiz varmı yoksa bundan sonramı yapacak
-
@eeengineer55 hocam onunla ilgili bilgim yok ama 2 ayda sadece mülakat değerlendirdiklerini sanmıyorum. Güvenlik soruşturması yapılmıştır bence.
-
@Azure inşallah öyledir hocam
-
Mulakatta sol tarafta oturan, az sacli bi ustad vardi. Boyle fevri sorular soran. Kimdi o ismi neydi bilen var mi ?
-
@best_effort http://www.bddk.org.tr/WebSitesi/turkce/Kurum_Bilgileri/BDDK_Hakkinda/BDDK_Hakkinda.aspx bu linkten başkan ve yardımcıları kısmına bakarsanız fotoğraflar çıkıyor. Belki sorunuza cevap bulabilirsiniz hocam.
-
@Azure tesekkur ederim. Burada mevcut degil
-
@Azure EPDK sitesinde kazanan adaylardan güvenlik araştırması ve arşiv formu istemiş yani sonuçlardan sonra güvenlik soruşturması yapacak.