BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Referansi aranan var mı acaba
-
ben cuma sabah postalamıştım ama bu güncelenen haliyle tekrar yollayacağım sanırım
-
@econ17 ben de cuma sabah son mail gelmeden önce postalamıştım bugün de kurumu aradım ama ulaşamadım tekrar yollamamız gerekecek sanırım. Bir de benim ikametgah adresimle oturma adresim birbirinden farklı olduğu için ikametgah adresimi yazmıştım. Sizce bir problem olur mu?
-
@birsondakika aynı olması gerekiyormuş kurumu tekrar arayıp netlestirebilirsiniz.
-
tekrar 2 nüsha değil mi
-
@econ17 ben iki gönderdim
-
Degerli dostlar kurum mulakat sonuclari icin sorusturmanin neticelenmesini belli edecek gibi. Dolayisiyla bir aydan once herhangi bir sonuc aciklanmasi bekleyip sanci cekmeyin derim.
-
@best_effort benim anlamadığım nokta madem böyle birşey yapacak biz mülakata gireli 1 buçuk ay oldu bu süreci neden o zaman başlatmadılar. Kurumun personel ihtiyacının fazla olduğunu söylemelerine rağmen
-
Askerliği tecilli olanlar, askerlik ile ilgili alanları boş mu bıraktınız?
-
@eeengineer55 evet dostum. Bizzat İK mudurunun soyledigi dahi olmadi. Yani taktik degistirmeleri gerekti demek ki.
-
Arayıp süreçle ilgili ipucu alabilen var mı?
-
@catology cevap vermiyorlar bizimde bilgimiz yok vs deniliyor. Büyük ihtimal temmuz sonrası belli olur çünkü eylül de bir alım daha açılacak denmişti. Aslında artık söylemlere ne kadar güvenmek lazım tartışılır.
-
@oguzhan24 sözlü sınavlar değerlendirmeye alınmışmıdır sizce, yani kazanan isimler belli midir? Yoksa soruşturma sonrası mı değerlendirilip belirlenecek?
-
Dostlar selamün aleyküm;
BDDK kazanıp SGK Denetmen Yrd'dan feragat edecekler var mı? -
@oguzhan24 Yürürlükte olan khk ya göre, arşiv araştırması en geç 30 gün, güvenlik soruşturması en geç 60 gün içinde tamamlanmalı. Benim tahminim de sürecin temmuz sonrasına kadar devam edeceğidir. Umalım da bahsettiğim süreler aşılmasın, malum ohaldeyiz. Sayısı azımsanmayacak kadar kurum aylardır güvenlik soruşturması vs. sürecini devam ettiriyor. Bddk diğerlerine nispeten daha hızlı.
-
@criminalawyer bence bellidir ancak soruşturmaya göre söyleyeceklerdir. O yüzden temmuz bulur açıklanması keşke kurumda ümit verip tam tersini söylemeselerdi. Artık herkes hakkında hayırlısı olsun. Tek kızgınlığım bu formal işlemleri mülakat yapılırken başlatsalardi şimdiye çoğu bitmişti olayın en çok 2 3 haftaya kesinleşirdi şimdi bayram sonrasına kalacak tahminim temmuz sonu ancak belli olur.
-
Dostlar selamün aleyküm;
Burada SGK Denetmen Yrd. kazanıp, BDDK kazandıktan sonra feragat edecek olan dostlar var mıdır?
-
arkadaşlar, formlar kuruma ulaştığında bize mail ile bilgilendirme yapılıyor mu ulaştığına dair ?
-
@criminalawyer evet bana mail attılar
-
Ya bana daha gelmedi. Yarında atmazlarsa napacaz