BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Bddk ve spk listelerinde ortak kac kisi var sayan oldu mu
-
@Mimar kendimi biliyorum sadece. Diğer arkadaşları saymadım ama sınavda baya ortak yüzler gördüm.
-
arkadaşlar pazartesinden itibaren bddk insan kaynaklarını arasak yani herkes ararsa etkisi olabilir. gözlemlediğim kadarıyla çok profesyonel çalışan bir kurum değil bizim sıkıştırmamız etki edebilir. güvenlik soruşturmaları için kurum takip etmezse zaten emniyetin ivedilikle incelemeyeceği açık.
-
@lawer12 arkadaşlar ben bugun konuştum o şekilde bir daraltma yapmayın sıkıntı yaşarsınız. Bugün özelden teklif aldım vs dedim bilgi verir misiniz en azından mülakat sonucumu söylerseniz bende öyle pozisyon alırım dedim. Biraz bekletip sordu ancak bilgi veremediklerini söylediler hala gelmeyen dosyalar olduğu vs. Bu yüzden arayalım sürekli derseniz sonra kızabilirler.
-
@oguzhan24 arkadaşlar burası devlet kurumları soruşturma hemen oldu bittiye getirilemez, biz de hemen işe başlamak istiyoruz lakin eylül gibi açıklanır elbet.. biraz daha sabır inşallah güzel sonuç gelecek ..
-
Umarım sabrın sonu selamet olur.ki zaten mulakata kalan arkadaşlarımız belli bir likayat sahibi kisiler.sabırsızlıkla beklıyoruz ne kadar mulakatımızda dilimiz dönmemiş olsa bile:)
-
Bayramdan önce açıklansa keşke ne güzel olur. Kafamız rahat bir bayram geçiririz.
-
Benim içime doğan 25 Ağustos Cuma günü açıklanacağı.. Hayırlısı bakalım
-
@oguzhan24 hocam yani sizin izleniminize göre isimler hazır aslında öyle mi ?
-
@criminalawyer evet. açıkçası iki gündür bunu sora kimse olmadı ben anlayan yok zannettim çok konuşmadım mevzu üzerine. Hatta güvenlik soruşturması ile ilgili sıkıntı yok diyorsanız içiniz rahat olsuna getirdi biraz. zaten murakıplık için alım sayısı 45 idi mülakata davet 43 yani hepsini bile alsa sıkıntı olmaz.
-
Benim tahminim bayrama kadar belli olmaz ise bayramdan sonraki 2 ya da 3 hafta içinde belli olacağı tabi gerçekten bir alım varsa. Öbür türlü bir soruşturma 4 ay dan fazla süremez eylül 4 de 4 ay olmuş olacak. Bir de her grubu beklemek yerine biten grupları ilan etseler daha mantıklı bizim için ama zannetmem.
-
@oguzhan24 aslında hemen açıklansa ne iyi olurdu, güvenlik soruşturmasından emin olduğumuz kadar sonuçtan da içimiz rahat olurdu :)) hayırlısıyla olsun da inşallah özellikle tek umudu bu kadrolar olanlar için tez vakitte olsun inşallah... dediğiniz gibi bayram sonuna kalır gibi düşünüyorum ben de
-
Güvenlik soruşturması için evine gelinen ya da emniyetle falan görüşüp evraklarının durumundan, sürecinden haberdar olan var mı?
-
Arayip son durumu soran var mi
-
@catology ben bugün gittim emniyete dosyam ankara ya 21 temmuz da gönderilmiş ama daha önce msb ye başvurmuştum o da olabilir. Çünkü kapıya polisler tek sefer geldi onun dışında farklı zamanlarda komşu yönetici vs sormuşlar. Ama hangi kurum için bilmiyorum.
-
@oguzhan24 benim evime de gelinmedi komşulara da sorulmamış, emniyete sordum evraklarınız hiç gelmedi dedi. Bu nasıl iş anlamadım yarın BDDK'yı arayacağım.
-
@oguzhan24 hocam bulunduğumuz ilin emniyetine gelmiş olması gerekiyor değilmi dosya birde emniyete gidersek ilgilenip bilgi veriyorlar mı
-
XXXXXXXXXXXXXXX
-
Bddk mülakat listelerini kaldırmış siteden bu açıklanacağı na dair bir işaret olabilir mi acaba
-
@eeengineer55 aslında ilk ile oradan ikametgah karakoluna geliyor. Karakol da bakılıp oradan tekrar ile oradan da ankara ya(daha doğrusu merkeze yani bddk için istanbul a gönderiliyor.) gönderiliyor.