BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Part part gönderiyorlarsa neden birkaç dosya var emniyetten beklediğimiz diye bir vurgu yaptılar o zaman? Birkaç dosya var beklediğimiz, onlar da gelince hepsini birden açıklayacağız dediler, siz ne anlardınız arkadaşlar, çoğu bitti azı kaldı diye yorumladım açıkçası. İyice karıştı her şey.
-
@oguzhan24 hakikaten çok enteresan bir durum hocam sonu hayr olsun inşallah.
-
@Azure ben "son part da gönderildi birkac dosya kaldi" anladim yukarda okuduklarimdan.
Tabi çok iyimser bir modda okudum. -
@ziyaretci86 inşallah öyledir hocam. 2 ay daha sürebilir demişler ya moralim bozuldu. Az kaldıysa beklenen dosyalar, niye o kadar sürsün ki? Eylüle kalacak sanırım.
-
@criminalawyer Kağıt formatı yerine bilgisayar dosyası olarak isteyen yerler olduğunda tekrar hazırlayıp gönderiyorlar ve süreç yeniden başlıyormuş.
-
Bu hafta açıklanır mı ne dersiniz arkadaşlar? Son günlerde hiç arayan oldu mu?
-
@Azure en iyi ihtimal eylül 3.hafta
-
@oguzhan24 duyum mu tahmin mi?
-
@xxsalcaxx Tahmin. Malum bayram haftası tatil dönemi ardından bir haftada ancak toparlarlar.Bu yüzden böyle düşünüyorum.Umarım eylül sonrasına sarkmaz.
-
Arkadaşlar bugün bir duyum aldım eylül de belli olabilir. İnşallah doğrudur. Kurum eylül ilk ya da 2. haftası dosyaların dönmesini bekliyormuş. Dosyalar gelir gelmez sonuçlar belli olur. Tahmini 1 gün sonra yayınlarlar ya da 2
-
@oguzhan24 İnşallah acıklanır
-
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
-
@oguzhan24 Teşekkürler paylaşım için.
-
kazanan listeleri 1 ay once zaten belirlendi.fakat 19 kisi bddk dan gorevden alininca ve yonetim kurulunda listeyi onaylayacak yeterli uye olmadigindan uzuyor surec.o yuzden de yok formati farkli gonderdiler diye de zaman kazanmaya calisiyorlar.emniyet ve mit surekli yapiyor guvenlik sorusturmasini ilk kez degil ki.o yuzden her duyuma itibar etmeyin arkadaslar.surec daha da uzayabilir.
-
@oguzhan24 zaten sorusturmaya dayanarak bunu soyluyorum demedim. Benim duyumum da Oguzhan ile mutabık. Bu acidan eylul ayi kuvvetle muhtemeldir. Basinda soyledigim duyumu eylul olarak revize etmistik. Kurumun kendi mevzuatinda uyelik ve diger bosalma durumlari icin yerlerine gecici ve karar alma islemiyle sinirli olarak vekalet edecek daire baskani vs olur diye dusunuyorum. Ezcumle Eylul kuvvetle muhtemeldir.
-
Listeyi açıklasalar da biz de yolumuza baksak. Herşeyimiz engelleniyor böyle. B grubundan atandım burası olur diye misafirhane de kalıyorum. Eylül de 2 mülakatım var napsam diye kararsız kalıyorum. Listeleri açıklasalar biz de kararımızı verirdik. Artık bekleyişten eziyete dönüştü.
-
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
-
@Red Söylediğiniz gibi kazananlar önceden belli olduysa, sadece imza atacak yetkililerin belirlenmesi için uzun süre bekletecekleri mantıklı gelmiyor açıkçası, @best_effort un yazdığı gibi vekaleten imza atacak yetkili birilerinin olabileceği düşüncesindeyim. Yazdıklarımda hemfikir değilseniz, sizce süreç uzayacaksa, sizin öngörü veya duyumunuza göre sonuçlar ne zaman açıklanacak hocam? Listeler bir ay önceden belli oldu dediğinize göre sağlam bilgiler almış olmalısınız.
-
@Azure omcrlikle ust kurul mulakatinda vekaleten imza atilarak personel alinamaz cunku zaten alinanlardan kimse kalmadi ihrac oldu hepsi.Yonetim kuruluna disardan atama yapilcakti en son ondan sonra olabilir dediler.bir de ben emniyete sordum biz eve gitmeyiz sadece adres tespiti yapariz muhtarliktan apartmandakilere falan da sormayiz cunku taniyanda tanimayanda farkli yonlendirebilir sureci dediler.bize gelen olmadi.
-
@Red emniyetten eve geliniyor bunun dışında komşu,yönetici ve muhtardan da bilgi alınıyor hatta kütük olan yerden dahi aile hakkında bilgi isteniyor oranın muhtarı, kaymakamı vs. Bunlar başıma geldiği için yazıyorum sizin gittiğiniz polisler bilgi vermek istememiş olabilir. Bunla birlikte ben de emniyete gidip sordum gelip adres tespiti yaptıktan sonra onlarda 2 hafta kalan dosya merkeze gonderiliyilormus. İmza konusunda temmuzdan bu yana bddk farklı karalar açıklıyor illaki yk imzası gerekecektir ki bu işlemler işe alımdan daha fazla imza onay sayısı ve ciddiyetine gerektiren işlemler. Yetki verilen kişiler bunun için imza atabilirler. Yani söylediniz alım için kabul olmaz vs pek mantıklı gelmiyor belirtmek istedim.