BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@econ17 hocam ben telefonla aradım ve ulaşıp ulaşmadığına dair teyit aldım. Belgeleri göndereli çok olduysa, siz de bi arayın isterseniz. Nitekim bugün bana da mail geldi ulaştığına dair.
-
Arkadaşlar İK Müdürüne sordum, güvenlik soruşturması bittikten sonra açıklanacağını teyit etmiş oldum. Kafasında soru işareti olan varsa bilgilendirmek istedim.
-
postadan sabah iletildiğini öğrendim.kurumu aradım onaylandı mı diye mail atacaklar dedi. 2 saat içinde atılır inş yarın son gün çünkü
-
@Hacettepe-Üniv. sen kesin atanıyorsun birinci olan kişi denetmenlikte, kaymakalığı da kazanmış hatta bizim forumda idi o arkadaş kendisi yazdı. Bu kadar dert etme hatta yer beğen kendine ilk yedek olmak sgk için avantaja dönüşecek senin adına.
-
@catology eyvallah keşke daha önce başka şekilde konuşulup umutlandırmasalardı.
-
@Antimülakat hocam ben 2.yedek değilim ki? 11
-
@Antimülakat hocam burasi sayfasi degil ama yedekte birinci olmanin ne gibi avantaji olur asilde sonlarda olmak yerine ? Daha once yedeklerle ilgili guzel bir yorumunuz vardi o yorumu bulamiyorum da
-
@paradise06 hocam yedek olarak ilk sıralarda sınavı kazanan kişiler, asil olarak sınavı kazanan iyi yerlere atanan kişilerin boşalttıkları koltuğa oturacak. Örneğin, sınavı ilk sırada kazanan kişi tercih yaptı ve İzmir'i yazdı, yedek adaylık listesi açıklanmadan öncede bu kişi hakkından feragat etti diyelim. Bu durumda yedek olan adaylara açılan kadrolardan bir tanesi de İzmir ili olmuş oluyor ve eğer bu kişi yazarsa İzmir iline ataması yapılacaktır.
-
@Antimülakat anladim hocam eyvallah sagolasin
-
Normalde kurumlar mülakat sonrası kazananların listesini açıkladıktan sonra güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapıyor sanırım. BDDK'da süreç farklı işliyor şu sıra. Mülakata katılan herkesten soruşturma için belge istediler. Bilgilerinize dayanarak öğrenmek istediğim bu şekilde süreç ilerleten başka kurumlar var mıdır @Antimülakat @paretowilfredo? Ayrıca kurum içinden soruşturmanın ne kadar süreceğine ilişkin bilgi alabilme şansınız var mı acaba?
-
@Onceuponatime bildiğim kadarı ile mülakat sonuçları sonrası değil öncesi yapılıyor soruşturma örneğin milli savunma bakanlığı
-
@Onceuponatime Onceden mulakat sonuclari haziranda aciklanir dediginizde, bende size sanirim mulakat surecleri hakkinda bilginiz yok demistim. Sonra siz bana vay efendim beni bilgisizlikle sucladin diyip tartismaya girmeye calismistiniz. Evet, simdi sorulan soruya bakiyorum.... Yani anlamadigim burada sinav kazanan mulakata giren adam benim, ben anlattim durumu, siz hala gidip admine soruyorsunuz. Insanlari anlayamiyorum, admin mi sinav kazaniyor, biz mi kazaniyoruz, niye lafimiza itimat ediilmiyor. Anlayamiyorum.
-
@Onceuponatime 1-15 temmuz arasi.
-
Mülakat sonuçları için gerçek duyumu olan var mı ? Soruşturma temmuz sonuna kadar sürer mi ? Tahminleriniz nedir? Aslında isimler belli diye düşünüyorum.. peki kazananları da mı mesleğe kabul için uzunca bekletirler ? Soruşturma ve ilanın ardından hemen atama yapılır mı
-
@criminalawyer soruşturma atama ismi için yeterli diye biliyorum yani eğer soruşturma biterse temmuz da işe başlarız ya da temmuz sonu
-
@oguzhan24 hadi inşallah bakalım biz de o güzel günleri görelim, mesleğe kabul edilmenin mutluluğunu yaşayalım onca emeğin çalışmanın karşılığını inşallah
-
@criminalawyer degerli ceza hukukcusu kardesim, 1-15 Temmuz tahmin degil. Sonuclar bakimindan. Baslama tarihini bilemem ama.
-
@best_effort 1-15 temmuz arası mülakat sonuçlarının açıklanabileceği duyumunu mu aldınız acaba?
-
@Azure evet
-
Arkadaşlar merhaba kuruma hazırlanmak için önerebileceğiniz kaynaklar neler ingilizce dahil.
Kpss ye hazırlanılan kaynaklar yeterli midir , klasik sınav için nasıl hazırlanmalı