BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@criminalawyer mülakatım fena değildi hocam ama çok iyi cevap veremediğim sorular oldu tabi, referansa da çok etkili olacak birilerini yazmamıştım orası boş kalmasın diye olan insanlar. Sizin?
-
@birsondakika hocam benim de referansımda etkili kimse yoktu, mülakat yoğundu..sıkıştırdılar baya..yani sanırım verilen tepki ölçülüyor:) benimde yanlış cevaplarım vardı
-
@catology rica ederim size de gelir, aile bilgileri kimlik bilgileri çalışılan yerler istenmiş 7 Haziran'a kadar form teslim edilmeliymiş
-
Banada geldi, sanirim herkese atiyorlar cunku sozluye katilan adaylar hakkinda sorusturma yurutulecek yaziyor mailde.
-
3 ay bekle şimdi, oldu mu şimdi bu
-
Evet bana da geldi, bir şey soracağım, kimlerin referansı arandı?
-
Kurum önce sonuçlar sonra soruşturma demişti acaba şimdi kazandık mı yoksa belli değil mi hala anlamadım. Mailde sözlü sınava katılan adaylar için diyor ama katılıp da mail gelmeyen arkadaşlar da var gibi net şekilde bilen var mı?
-
@catology referans aranıyormu daha önceki senelerde aranmış mı, bana kalırsa zaten güvenlik soruşturmasında referans da incelenir mutlaka resmî olarak
-
@criminalawyer ama 2 hafta önce bir arkadaşın referansını aramışlar
-
@criminalawyer dediğiniz gibi güvenlik soruşturmasında aranır referanslar herhalde. Ancak dediğim gibi şimdi kazandı mı herkes yoksa daha belli olmadı mı
-
Banada geldi mail arkadalar referanslarım aranmadı
-
Kazanamayan kisilere neden güvenlik soruşturması yapılsın ki? Ama sanırım yapılıyor olacak.
referansi aranan varsa sonuç onlar için olumludur sanırım. -
@catology İçimizde kimse mi yok referansı aranan?Bende arkadaşları yazmıştım lakin dönüş yapan olmadı hiç aradılar diye.
-
Tarihten tarihe öğrenim durumuna ilkokuldan itibaren mi yazıyoruz ?
-
Benim de aranmadi referanslarim. Mail geldi ama sanirim mail hepimize gelmis.
Yukarda okuduguma göre bir arkadasin referanslarini aramislar.
Baska referansi arananlar var mi arkadaslar ? -
Herkesin güvenlik sorusturmasını yapmalarının nedeni; kazananlardan olumsuz olan olursa, yerine diğer arkadaşları ikame edecekler olmalarıdır muhtemelen.
-
@pow3rtech çoğu bölümde zaten kota dolmadi. Giren herkes asıl girse hala boş kadro olacak
-
Pdf i nasıl düzenlediniz.ayrı prg falan mı kullanacagiz
-
@quadro ikinci bir mail gönderdiler o word belgesi
-
@birsondakika ikinci bir mail geldi, bu arada hukuk için kaç kişi alınacak bddk ve spk için biliyor musunuz spk 8 'di sanırım bddk nedir hocam