BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Arkadaşlar eğer sonuçların açıklanması için soruşturmaların bitmesini beklerlerse 1-15 arası çok zor olur, hatta tecrübelerime göre imkansız. O tarihlerde açıklanması için yetkililerin sürekli valilik, emniyet ve mit i sıkıştırması, sürekli karşılıklı yazışması gerekir, buda ne kadar ihtimal dahilinde bilemem. Eylül-Ekim gibi bekliyorum ben, tecrübelerim bunu söylüyor.
-
@pow3rtech belirttiginiz olagan tecrubeler yaklasik herkeste var. Yalniz belli bir bilgiye dayali olarak paylastik.
-
@pow3rtech tabi hicbir seye kesin diyemeyiz. Fakat muhtemel bilgi bu yonde. Olmazsa baska bir gelisme olmustur. Neticede mezkur tarihler muhtemeldir.
-
@best_effort Valla eve gelen bir müfettiş 1 aya mülakatlar olur dedi, o tarihten 5 ay geçti daha mülakat tarihi yok, başka bir eve gelen müfettiş 1 ay dedi 3 ay sonra mülakat oldu, bddk'da insan kaynakları müdürü önce mülakat sonuçları açıklanacak sonra soruşturma dedi, önce soruşturma oldu.
-
@best_effort inşallah dediğiniz gibi olur hocam. Bddk süreci hızlı ilerletti şimdiye kadar, ben umutluyum açıkçası yazdığınız tarihler için. Duyumunuzu burda paylaştığınız için de sağ olun.
-
Ya kurum eylül de tekrar ilan açacağını söylemişti yani o zamana kalmaz bence ama temmuz sonunu bulur gibi en erken ama inşallah yanılırım da bayram haftası ya da ertesi hafta belli olur
-
Öncelikle herkese iyi bayramlar bu süre zarfında referansları arananlar oldu mu acaba?
-
Merhaba arkadaşlar..Daha önce konuşulmuş ancak çok kişi yorum yapmamış..Daha önce mülakatlar akabinde referansı aranan varmı ? Benimkiler aranmadı olumsuzmu acaba diye düşünmüyor değilim açıkcası merak ediyorum forumu takip eden arkadaşlar yazabilirse en azından bir fikrimiz olabilir..
-
Arkadasim benim de aranmadi referanslarim ya da haberim yok arandigindan. (Aransalar bana bildirirlerdi )
Ama şunu duydum bir arkadaşımdan, kurumlar aldıkları referans numaralarinin hepsini aramiyormus. Mesela onceki yillarda vergi muf.ligi aliminda referansi aranmayip mesleğe baslayan biri olmus. Bddk nasil yapiyor bu isi bilmiyorum. -
@ziyaretci86 inş öledir dostum..bir arkadşın ilk gündü mülakatı..mülakat günü aranmış referansı...Belkide güv soruşturması yapmaya karar verdiklerinde referansları aramaktan vazgeçtiler kimbilir fakir tesellisi yapayım bari..
-
@Gregory-Mahmut kesin olarak aranıp aranmadığını bilmiyorum ama boşuna umutlanmak da istemiyorum çünkü referanslarım aranmadı. Normal bir işe alım sürecinde aranır diye düşünüyorum. Ancak kamu alımlarında nasıl oluyor hiç fikrim yok bu yüzden tecrübeli olanlardan bu konu hakkında yorumlarını rica ediyorum.
-
Merhaba arkadaşlar bayramdan önce birileri bizim köyün muhtarını arayıp beni sormuşlar bunun bddk nın güvenlik soruşturması ile ilgili olduğunu düşündüm süreçle ilgili bilgi vermesi açısından paylaşayım dedim. Başka böyle bir durumda olan varmı
-
@eeengineer55 hocam peki referanslarınız arandı mı? Burada yazılanlardan anladığım kadarıyla henüz referanslar aranmamış.
-
@paretowilfredo @Antimülakat tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum. Kurumlar mülakat değerlendirmesi yaparken referansları ararlar mı muhakkak?
-
@Azure Ön görüşme yapan kurumlar usûlen referanslarınızı ararlar, normal mülakat sürecinde referanslarınız kurumları ararlar.
-
@paretowilfredo yani sınava başvuru yaparken belirttiğimiz referanslarımız aranır demek istiyorsunuz. Aranmadıysa olumsuz olduğunu düşünmeli miyiz? Ya da henüz aramaya başlamadılar, çünkü burada kimse referansının arandığına dair bir paylaşımda bulunmadı.
-
@Azure Dediğim gibi usûlen arayabilirler. Ancak aramayabilirler de. Kurumun inisiyatifinde. Adet olsun diye doldurulan bir bölüm çoğu başvuruda. Ancak aslolan sizin referansınızın kurumu aramasıdır malesef. Olması gerekenle olan tamamen zıt.
-
Usulende olsa bazılarının referansının aranıp benmkilerin aranmaması insanı malesef şüpheye düşürüyor 2 yılda en çok kullandığım cümle >> inş hayırlısı olur ne diyelim kısmet..
-
@paretowilfredo kusura bakmayın ama referansların kurumları aramasını anlayamadım ben
-
@ezop Referansın kurumu arar dostum. Ya kendisi kurumdaki kişinin üstüdür. Ya da dengi ama ahbabıdır. Der ki bak bizim çocuk bu temizdir, şurayla burayla bağlantısı yoktur. İyidir hoştur vs vs. bunu alın der. Gerçekte işleyen sistemde budur.