BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
-
@quadro liste açiklanmis mi
-
Yazıklar olsun ya cidden çok ihtiyaç varmiş yalnız 2 kisi almislar
-
Yine torpili olanlar kazandı.Madem bu şekilde alınacaktı niye sınav yapıldı.Niye 7 ay bekletildik.Emeğimize yazık oldu.Hakkımı helal etmiyorum.Lanet olsun bu sisteme.
-
Arkadaşlar öncelikle kazananlara hayırlı olsun özellikle murakıp yardımcı için. Ben de bu başvuruda idim çünkü. Belki bakan vardır ilk sınav listesi belli olunca adım vardı ilk sırada 4 tane 1. Olan kişiden biritim. Neyse. Ben zaten sınavı geçen herkesin alınması taraftarıydım bunu da burada çok defa yazdım. Fakat bir grup insanın ciddi olarak kurum tarafından hakkı yenmiş oldu. Daha bu sabah stajyer teklif almıştım Red ettim öğleden sonra kazanırım diye yazık oldu demek ki bu ülkeye sadece zeki çalışkan değil dayısı olan lazımmış. Yanlış anlaşılmasın ben burada kimseye sitem etmiyorum ama sistemi biliyoruz eğer referans yoksa sonuç da yok. Amacım kurumun bizi aylarca bekletmesi hayır şahsi olarak iş bırakmış bir adamım çok sevmesem de dünyanın en iyi 4 büyük denetim firmasının birinden iş bıraktım geçen şubatta ilham gelince zaten kpss türkiye 1.liğim var konulara hakimim vs diye ama hiç önemli değilmiş. Son diyeceğim yazıklar olsun.
-
@oguzhan24 ilham değil ilan olacaktı kusura bakmayın sinirim bozuk hızlı hızlı yazdım
-
Ne kadar inanirsiniz bilmiyorum ama 10 15 mulakattan elenmiş biri olarak artık yilmistim. Son sinav dedim. Araya tek adam koymadim. Referanslara arkadaşlarımın adını yazdım. Kazandim. Yıllardır sınava girerim şunu gördüm, nası geldinse birgün öyle gidersin. Bu temenni ile yaşadım. Hakkıyla kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
@quadro bölüm nedir
-
biz de sizinle aynıyız, fakat 8 kişi ilan edilip 2 kişi alınması nedir hukukta?
-
Kazanamayanlar +1
-
@criminalawyer Hukuk için BDDK bir önceki ilanda 6 kişilik kontenjan açıp 1 kişi almıştı. Bu sene yine iyi almış. Bu arada alınan hukuk mezunlarından biri de hem avukatlık hem de doktora yapan birisi. Mülakata girenlerin eğitim durumunu bilmiyorum ama doktora yapıyor olup mülakatta elenen bir hukukçu dahi yoksa liyakate aşırı bakıldı ve fazla seçici davranıldı diyebiliriz.
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, Allah pişman etmesin inşallah.
-
@odtüsbky adam Türkiye birincisi olmus ama alinmiyosa liyakat bunun neresinde
-
@odtüsbky abi belki haklısında dediğin çoğu özellik var sayılır kendimde liyakat başka ne olabilir anlamıyorum. Yüksek yapıyorum şuan 3.4 ort var tezli kamu üni de. ALES desen 92 KPSS 100 yabancı dil iyi anlamadım ne bu liyakat
-
Gerçekten özür dilerim ama kimse bana liyakat demesin. Zaten bu sınavı geçen herkes liyakatlidir adam azmetmiş gelmiş oraya kadar ne badireler atlatmış tanıdığım çoğusu kendini geliştirmiş liyakat ne ola ki
-
@oguzhan24 aynen öyle , okadar doğru ki, ben hukuk için yorum yapacak olursam, ne tecrübeye ne liyakata bakılmadı. Kazananlardan biri twiterda siyasi şeyler konuşmuş, bu işlerde başka işler var, bir de madem puan verilecekti puanlar neden açıklanmadı? Şu yazılı sınava giren Türkiye'nin ilk 80 kişisiydi bizde, bu akıllı ve üretken zihin yok ediliyor.... Allah'a olan inancım olmasa bu üzüntüyü kaldıramayacağım
-
@eeengineer55 Aynen +1 de benden. Bilişim 1 mülakatında birçok kişiye acilen ihtiyacımız var deyip bunca ay bekletmeleri mi saçma, yoksa 10 yerine 7 kişi almaları mı, 22 adaydan sadece 5'i bayanken 4'unun kazanması mı, yedeklerin açıklanmaması mı? Kafada deli sorular, tek bildiğim bu kadar beklediğim zamana yazık olduğu.
-
Mülakat puanımızın açıklanması için mail mi atmamız gerekiyor arkadaşlar?
-
@criminalawyer muhtemelen bilgi vermezler konu hakkında. Zaten mülakat puanı 70 oldu mu en baz geçiyor çoğu kişi öyle 80 90 gerekmiyordu. Özellikle murakıp tarafı için zaten kazanan sayısı 45 in altında sadece 70 alsalar geçiyorsunuz normalde sınav yönetmeliğine göre. Alacakları kişileri belirlemişler gerisine 70 in altında vermişler mülakat puanı olarak 60 50 40 neyse artık ki eğer soruların yarısını cevaplayıp kendini tanitabiliyorsa en az 70 alması lazım da neyse. Çok uğraşmayın bence baksanıza yedek liste bile yok dertleri belli. Eskiden olsa sizin gibi hakkımı arar merak ederdim azıcık inancım kalmıştı hiç değilse bu kurumlar rastgele iş yapmaz ciddi yerler diye ama yok hepsi aynı şeyin laciverti 1 senede 100 den fazla işten çıkaracaksın yetmeyecek kurumda düzgün murakıp kalmamış işin aksayacak sen utanmadan keyfi iş yapacaksın neden çünkü bağımsızlığın yok sana yukarıdan ne derlerse o olacak. Çok üzülüyorum gerçekten bu ülkenin haline ama böyle insanlara da müstehak bir yerde. Yakında tamamen eğitim sisteminin de içine ederler herkes mutlu olur artık. Ne de olsa eğitimli liyakatli adamlar çok bir anlam ifade etmiyor sadece siz dinleyecek ses çıkarmayacak insanlar daha mühim bu ülke için. Yazık çok yazık ne diyeyim yüzlerce yıllık geçmişi olan bir millet ancak böyle kendi elleriyle hepsini tek seferde bitirebilir ne geçmişi ne geleceği bırakır yazık.
-
@oguzhan24 evet kesinlikle, ilk mülakatların olduğu haftalarda alacakları kişiler belliydi ve aylarca boşu boşuna beklettiler... alacakları kişiler belki de yazılı sınavda belliydi ... yazık ve de çook yazık gerçekten!!! Tek pişman olmadığım şey, mülakatta hukuktan tartışmalı bir konuyu sormuşlardı net bişey söyleyin diye ve iki üç taraftan üstüme gelip sıkıştırmışlardı, ona rağmen daha baskın gelip iki farklı durumun olacağını net olmadığını söylemiştim, bu şekilde sorgular gibi mülakatı da haketmedik . Allah'a havale ediyorum