BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@oguzhan24 kardesim endiselerimizi bana mulakatta kirilgan besli nedir, niye bu ulkeler kirilgan beslidedir sorusunda ifade etmistim. Bu ulkelerde kurumlar bagimsiz degildir, kisisel hak ve ozgurlukler yoktur, bilime degil referansa onem verilir, yolsuzluk haberlerini cokca duyarsiniz demistim. Boyle yonetildikleri icin volatilite yuksek demistim. Ama anlamamislar :d
-
hepinize geçmiş olsun arkadaşlar elenen bunca ay bekleyen arkadaşlar için çok üzüldüm gerçekten. yemin ederim doğru dürüst işini yapan şüphelenmeyeceğimiz tek bir kurum bile kalmadı. yayınlanan listeye baktım neden hepsi asil yedekler nerede bu kadar mı eminler hepsinin kabul edeceğinden çok garip gerçekten.hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim
-
@gerha hocam yedek olması için ilana çıkılan kadar kişi alınması lazım değilmi? Hiç bir alanda söyledikleri kadar kişi almadılar zaten
-
100 kişilik ilan için 41 tane asil belirlemişler. Yedek medek hak getire
-
@catology muhtemelen yedek olmayacak da ondan zaten kabul edilen herkes gelecek. Hatta hatırlıyorum bizim grupta çalışan arkadaşlar vardı bakanlıkta ve vergi müfettiş yardımcısı olan iki kişi onlar bile mülakata gelmişse kesin gelirler.
-
@eeengineer55 haklısınız ama bu asil olarak belirledikleri kişilerin hepsinin kabul edeceğini nereden biliyorlar (tabi daha önceden konuşup görüşülmediyse) asil olan 5 kişiden 2si kabul etmedi diyelim 3 kişiyle yola devam mı edecekler bu ihtimale karşı bir yedek liste olması gerekmiyor mu? üstelik bddknın adama ihtiyacı var diye biliyordum bir sürü kişiyi işten çıkardılar.daha sonra mı açıklıyorlar acaba yedekleri
-
Hani istihdam seferberliği vardı ?
Hani nerede ?
Özelde de tanıdık olmadan iş yok!
Ben avukatım iş bulamıyorum! -
@oguzhan24 hocam bu konuda yanılıyorsun, asillerden biriyle görüştüm başlamayı düşünmediğini söylemişti bazı sebeplerinden dolayı.
-
@gerha yedek de asil de açık olmalı hatta puanlar da, hukuk devletinde yaşıyoruz her şey açık olmalı
-
@catology bu arada bilişim-1 de bahsettiğim kişi
-
@gerha olaya böyle bakarsak bunlar ilana çıkarken 8 kişiye ihtiyacimiz var diye ilan yayınlıyorlar. Aldıkları 2 kişi sadece. 8 de ikiyle devam eden 2 kişi olmasada devam eder herhalde!!
-
@catology muhtemelen dedim bu yüzden ama bu kadar net ilan verilmez haksız mıyım? Dedikleri gibi kabuk etmeyen olunca ne yapacaklar mesela bilişim için az kişi alınmış yarısı kabul etmedi gelmedi varsayalım ne olacak yeniden mi sınav yapacak utanmadan.
-
Kurumun telefonlar açılmış kapalıydı ya, ben puanımı öğrenmek için arayacağım
-
@criminalawyer tam ben diyecektim. Açarsa söyle arayım ben de
-
@oguzhan24 Zaten yedek konusunu açmamdaki sebep buydu hocam. O listede yedeklerin de belirtilmesi gerekiyordu.
-
@catology sizin yorumunuz nedir peki nasıl olur kabul etmeyenler olunca gizlice cepten mi ararlar
-
@oguzhan24 Büyük ihtimal öyle olur ama beni gizlice ararlarsa burada herkesin haberi olur
-
@oguzhan24 valla mülakatta aradıkları numaranın fişini yine çekmişler kapalı, diğer numara sürekli meşgul çalıyor
BDDK yı nereye şikayet edeceğiz ben Bimere yazacağım -
Aslında yedek yapma şansı yok bu sayılar dışında zaten diğerleri barajın altında yani 70 puan barajının. Eğer daha önce denilen gibi belirtilen sayı yakalansa fazla var deyip yedek bırakılırdı yani yedek yok zaten. Asil yazması boş laf sadece dostlar çarşıda görsün usul yerini bulsun. Matematik olarak mümkün değil yani
-
@criminalawyer 0850 222 2335 BDDK Şikayet ve Bilgi Hattı bu