BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
dün bddk yı aradm liste ne zaman belli olacak diye 15-20 gün içinde belli olur dediler, snava 3 hafta var zaten nasıl bileti ayarlayp geleceğiz dedim onu düşünürler herhalde dediler. ne yapsak bilemedm arkdaslar cok gec değil mi
-
@hulyayasar bende aradım En geç haftasonuna kadar açıklarlar dedi
-
@Jakuppp haftasonundan kasıt bu haftasonu 18-19 mart ise bugun acklamaları lazm. istanbul çoğu kişiye uzak ve eger listede kalmış isek daha farklı çalşmak lazm ör. muhasebeye. siz ne zmn aramıstınız
? -
@hulyayasar Yani mantıklısı olan 20 sinden önce açıklamaları lazım ona göre hareket edelim bizde
-
88.8 ile başvurmadım ingilizce iyi değil diye hakeden kazansın.
-
Böyle agır bi kurum sınavı için verilen sürenin az oldugu düşüncesindeyim ve hala gircek miyiz onu bile bilmiyoruz ,, benim ilk sınav tecrübem olucak diger kurumlarda mi bu şekil yapıyor ?
-
@fablo hangisine başvurdun
-
Arkadaşlar daha önce bu sınava giren arkadaşlar var mı.İngilizce'den Bddk'nın sitesinde işimize yarayan bir şey var mı?Daha önce nasıl ve ne tarz sordular?
-
@Jakuppp bank uzmanlıgı
-
@fablo puanınız kaç hocam bende ona başvurdum
-
@Jakuppp 85.4 benim sizin
-
@fablo 85.1 benimde kalabileceğimi umut ediyorum
-
@Jakuppp umarım kalırsınız , belirsizlikten dolayı tam odaklanamıyorum ve tanınan süre cok az gercekten
-
@fablo hak veriyorum size Bir an önce listeler açıklanmalı
-
@Jakuppp mesela siz nasıl bi çalışma yapıyosunuz ben normal kpss ayarında calısyorum yazarak cok vakit kaybederim diye düşünüyorum belkide listeler belli olmadıgı için üşeniyorum
-
@fablo ben de hukuga yazarak çalıştım diğerleri normal kpss ayarında ama listelerin açıklanmaması haliyle boşladım biraz
-
@Jakuppp monografi hic elim gitmiyor 20 sinde acıklansa artık 15 gün bakarım umarım yetişir
-
@fablo 340 kişiden kaçı sınava gircek acaba onu merak ediyorum
-
@Jakuppp vallahi cok istekli şekilde başvurup sonra eksilerin agır basması nedeniyle vazgecen tanıdıklarım var bende merak ediyorum
-
@fablo Anlamıyorum girmeyeceksen çekincelerin varsa niye başvuruyorsun