BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Arkadaşlar herkes için ortak sınav konuları var mı? Yoksa herkese grubunda yazan konulardan mı sorular gelecek?
-
@Dogahan bunun cevabını ben de merak ediyorum. Kurumu aradığımda ilanda ne söylenmişse o dediler. Ama ilanda özellikle hukuktan girecekler için iktisat ya da muhasebe aranıyor tarzı bir şey göremedim
-
Arkadaslr calismaya baslayan varmi benimde puanim kritik hipotez iktisattan basladim calismaya ama motive olamiyorum tam
-
arkadaşlar geçmiş yıllara ait bddk sınav sorularını bulan var mı ? ayrıca ingilizceyi nereden çalışabiliriz fikri olan?
-
@basakyılmazz http /sorularlaiktisat.blogspot.com.tr/ diye bir arkadaşımız üstte yazmıştı. Kalan sorular kitaplarda vardır ama tırnak içerisinde alternatifleri ile BDDK Uzmanlık ... şeklinde aratırsan da bulursun. Bazıları üyelik isteyen forumlar o sebeple link yazamam.
-
Arkadaslar monografi için güzel bir kaynak söyler misiniz
-
Arkadaşlar muhasebeye nasil çalişmaliyiz bir monografi mi yaptiriliyor?bir de kaynak önerebilir misiniz?
-
@figenkar evet monografi olacak her gün 1 monografi çöz muhakkak
-
Arkadaşlar monografi için tesmer ve turmob'un sitesine girip çıkmış SMMM sorularına bakabilirsiniz cevapları da mevcut.
-
Arkadaşlar listeler ne zmn bellli olur bilen veya tahmini olan var mı? Geçen yıl kaç günde açıklanmıştı?
-
@Lex-fori kaynak önerebilir misiniz, kitap şeklinde veya pdf de olur
-
@figenkar http://orhan-hoca.site/muhasebe-monografi-sorulari-ve-cozumleri-25-soru.html dahil monografi her yerde var ve bildiğim kadarıyla pdf palaşılması istenmiyor, haklı olarak. Kaynak İlhan Kılıç yeni baskısını beğendim. Ferhat Yıldız Monografi'ye başka bir sınavda 1 gün bakmıştım ve o da muhasebeden iyi bir puan aldırmıştı ki muhasebeden sadece 2 ders almıştık. Ayrıca tanım da sormakta çoğu yer, mesela nakit akım tablosu ne nasıl vb.
-
@iyimser16 listeyi pazartesi oglen aciklamislardi cumartesi sinava girdik yani 4 gun once
-
@impressiveunit teşekkürler:) son olarak açılıştan kapanışa bir monografi mi isteniyor yoksa bi kaç hesap verilip kaydedilmesi mi isteniyor? daha önce hiç yazılı sınava girmediğim için soruyorum
-
@figenkar hocam açılıştan kapanışa ve mali analiz için ise size bazı oranlardan çıkarım yapmanızı veya diğer oranlar ile de anlatım yapmanızı isterler.
-
Ne zaman açıklarlar acaba sınava giriş listelerini
-
Calismamiz gereken ingilizce kaynak varmidir pdf şeklinde. Bilen biri yardımcı olabilir mi
-
@WilliamNiskanen hocam akın dil"in read for speed isimli bi okuma var, parçalara başlamadan önce kelimeleri veriyor, kolaydan zora doğru gidiyor, ama pdf"i maalesef yok şayet grammer va eksiğin yok ise ingilizcen yds 45 üstü flnsa işine yarar.
-
bddk uzmanlık sınavı ıcın Abuzer Pınar'ın kamu malıysi ve maliye pol kıtabını aldım o soruların hepsine bakmalı mı yoksa agır mı olur bu sınav ıcın?
maliye için akfon notu ve classic maliye
ıktısat hıpotez ve akfon notları
muhasebe ılhan kılıc
hukuk akfon notları ve vetobunlara bakmaya calısıcam..kıtaplar hakkında öneriniz varsa memnuniyetle duymak ısterım
-
P40 800 sıralama ile murakıplığa başvurmadım. Çok gittim geldim, kazanabilecek düzeyde olduğumu da hissediyorum ama yerleştik bi kuruma çağrılmayı bekliyoruz pas geçtim. yerime sınava girecek arkadaşa başarılar Yokluğumu aratma